Ehjfjsjs melikegkbltt__ kız dedi canim🩷 bitane de oğlum vardı çok şükür 😍 seninkide belli olur 25 ine bnmde 4 temmuz detaylı randevum var 💐
reyhan03K Ehjfjsjs canım benim kesin demiyor doktor yüzde 90 kız gibi ama yüzde 10 yanılma payı bırakıyorum dedi şeker yuklesine gidince netlestiririz dedi
sendekimsinnn reyhan03K ama sanki seninkinin nubu benimkine göre daha farklı biraz kız olduğu için olabilir bilmiyorum ki
Otuzarti3 Yorumu görmeden erkek demiştim aşağı inince erkek yazmışsınız. Hayırlı olsun sizin için MaşaAllah
Elife2691 sendekimsinnn doktor erkek gibi dedi 12 haftalıkken 1 ay sonra gel bakalım dedi ama aklım fikrim bunda 1 oğlum var oğlumda hiç böyle heyacan yapmamıştım
Elife2691 Elife2691 ondada aynı doktora gitmiştim ve 12 haftalıkken direk erkek demişti hiç tahmin etmeden bunda tahmin yürütüncen insan acaba mı diyor
sendekimsinnn Elife2691 banada 12 haftalıkken erkek dedi bugin yani 18 haftalıkken netleşti erkek oldugu
Ehjfjsjs Elife2691 bende aynısını yaşadım oğlumda 13 hafta da direk erkek demişti doktor şuan 13 de erkeğe benziyor dedi dün 17+5 di gittim kız dedi 🩷💐
reyhan03K minismom kesin demedi doktor cinsiyete de bakmadı zaten 5 dk ölçümleri yaptı organlara baktı ben son anda sordum kız dedi kesin mi dedim kendi doktorun teyit etsin dedi o kadar canım