Sarees sendekimsinnn o kadarını bilmiyorum ki🥲 2 bacak arasını görüp değerlendirmek anca %100 doğru sonuç veriyor
Mom6535 sendekimsinnn erkeğe benziyor canım ama doktor değilim sonuçta nub teorisi ile chatcgbt ye sorabilirsin o yüzde doksan doğru sonuç veriyor diyorlar
Mom6535 sendekimsinnn sana yine tahmin yapabildim kendime asla yapamıyorum doktor söylemedi ilgisiz birsey devlet hastanesi olunca 12 hafta oldum bakabilirdi bakmadı bile 😂 elimde ultrason kağıdı bekliyorum
sendekimsinnn Mom6535 benim doktorda daha belli değil dedi 12 de bende ısrar ettim bi tahmininiz yokmu fln %70 erkeğe benziyo dedi ama daha genital bölge gelişmemiş tam diyede ekledi bilmiyorum yani
sendekimsinnn reyhan03K kız vallamı ya seninde nubu dik duruyordu bi tekrar atsana canım ultrason görüntülerni
reyhan03K sendekimsinnn asko benim karnımı gören beni gören herkez erkek diyor ama doktor yüzde 90 kız dedi
reyhan03K sendekimsinnn bende erkek hissediyorum diğerlerinden çok çok farklı yaa 😁😁bı suoriz olur mu ki ilerleyen haftalarda
sendekimsinnn reyhan03K bide canım senin karnın alt kısmımı büyüdü yoksa midenin üstünden itibarenmı büyğdü
sendekimsinnn reyhan03K bende kız hissediyorum ama doktor %70 erkek dedi canım sana bugüne kadar hiç doktor erkek tahmininde bulundumu yoksa hepsi kızmı dedi
sendekimsinnn reyhan03K benimde öyle nubuda benimkide dik seninkide yatak dyrmuyor yani ama ben seninkini sordum nubu tam belli değil gibi şeyler yazdı anlamadım o çıkıntı olan kısım nubu olmuyomu bide canım burdakilerin çoğu ne tahmince bulundu senin için