DarkLuna Aleynablog bende burda gelen cevapları bekliyeyim benim üçüncü doğum olacak ama baştan beri ilişki yoktu geçen doktor muayene ederken bile çok canım yandı korkuyorum
luna27 Aleynablog Perine masajı vajina florasını bozduğu için pek önerilmiyor. Onun yerine korunmasız cinsel ilişki tercih edilmelidir diyorlar. Daha etkili ve daha sağlıklıymış 🤷
luna27 DarkLuna Hamileliğin son zamanlarında ilişkinin çok fazla faydası var doğum için. Tabi tercih meselesi ama bir riskiniz yoksa gebelikte ilişki sıkıntı olmuyor, tam tersi bedenen ve ruhen rahatlatıyor 😊
Aleynablog DarkLuna ben gebe okuluna gittim ordaki hemşire ve ebeler bize 35. Haftadan itibaren yapabilirsiniz kesiniz çok aza indirger kiminin hiç olmaz demişti ben başladım yapmaya
DarkLuna luna27 ruhen benimde rahatlamaya gerçekten ihtiyacım var sanki eşimle uzaklaştık gibi hissediyorum
luna27 DarkLuna Risk geçtiyse bir sıkıntı olmaz. Eşinize anlatmaya çalışın. Ne kadar anlamsız gelse de ilişki eşler arasındaki bağı güçlendiriyor ve doğum için gerçekten kolaylaştırıcı bir etken 😊 Sağlıklı doğumlar dilerim ☺️
DarkLuna Aleynablog hangi yağı kullanıyorsun peki yaparken bide sen mi yapiyorsun eşin mi elin yetişiyor mu oraya🤭🤭🤭
Aleynablog DarkLuna ben yapıyorum saf zeytinyağı yada hindistan cevizi yağı ile yapıyorum elim yetişiyo zorlanmıyorum
DarkLuna luna27 teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama bı yandan enfeksiyon da oluyorum ondan da korkuyor
TubaAyla13 Haftadan itibaren ben de basladim masaja şu an 38+0 im daha sıklastirdim umarım ise yarar 🙏🏼
luna27 DarkLuna Enfeksiyon sıkıntı. Allah göstermesin bebeğe de geçebiliyor. Doktorunuza danışabilirsiniz, daha net bilgi edinirsiniz 😊
DarkLuna luna27 evet doktor kontrolünde yım sürekli ama ne ilaç ne fitil nede kremler fayda etmiyor inşallah bebisime gecemz ya