Moz Kızlar üstteki silik olan 8 haziran sabahı ve ilişki oldu o an.Alttaki de 9 haziran yani bu sabah daha koyu ama eşim dün akşam il dışına çıktı 1 hafta yok.Biliyorum sperm 3 gün kalıyor ama bu şekilde olup sağlıklı gebe kalan var mo
lavin2121 Moz benim öyledi koyu tam olur gibidi birliktelik oldu tertesi gün pik di bayram dı diye yorgunluk dan olmamıştı ve şuan 15 haftalık hamileyim 🥰 herşey nasip umarım dilediğin gibi olur 🌸
Moz lavin2121 Bu sabah ilk idrarla yaptım testi çatlama başlamış sanırım (üstteki dün gece ,alttaki bu sabah)
Eco111 lavin2121 canımm Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun biz de öyle tek sefer pik günü bi ilişki oldu akşam diğer akşm çatlama olmuştu ama değerlendiremedik bir daha inşallah bana da nasip olsun dua eder misin bana da🥰
Moz vilanelle şöyle ki yumurtlamaya denk gelmiş olabilir ilişki.9 haziran yumurtamaydı.Bugün yani 10 haziran da çatlama
Tuba06_06 Benim yumurtlamadan 1 gün önce oldu ilişki sonrasında olmadi şuan 13 haftalık gebeyim 🥰👶🏻🤲🏻inşallah sizinde tutar
Eco111 Tuba06_06 canım Allah hayırlı uğurlu eylesin inşallah Rabbim tamamına erdirsin ben de öyle tek attık bakalım tutacak mı dua eder misin bana🥰
Tuba06_06 Eco111 ederim tabiki rabbim kim bu duyguyu yaşamak istiyorsa en hayırlı en doğru en yakın zamanda yaşatsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
lavin2121 Eco111 Amin inş teşekkür ederim. Benimde pik günü olmadan olmuştu herşey nasip dilerim benim gibi olur ay sonuda müjdelenirsin inşallah 🌸
Moz Moz kendine not olarak kalsın diye ekliyorum😅 durum budur eve gidince yine bakıcam silikleşme devamsa çatlamadır