Ksnmera Böyle yazınca anlamadım bakıyorlar mı detaylı ultrason için zamanım geçicek diye korkuyorum devlette randevu zor bu evime bile uzak mecbur bu var diye aldım ama yazıda gebeden takipli diyor ben bu hastanede hiç randevu almamıştım
edabolukbasi3- Ksnmera perinatoloji riskli gebelere yapıyor detaylı ultrasonu önce takipli olduğunuz doktora yeşil alan açtırmanız lazım radyolojiden randevu almalısınız
Ksnmera Leontiine bende öyle anladım ama başka randevu bulamıyorum hep detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor
3834-3438 Ksnmera randevular sabah saat 10 da açılıyor ozamn hemen bakın bende İstanbul’da bulamadım ailemin yanına gıtcem o şehirde buldum
Hilossssss Ben de özel de yaptırmak zorunda kaldım devlet ya riskli gebelere bakıyor yada başından beri takipli gebelere bakıyor yani asla işe yaramıyor
Ksnmera Hilossssss benimde kendi gittiğim hastane başından beri takipli sözde yeşil alan açmış ama hiç randevu yok sanırım suriyelilere yer açıp bizi devre dışı bırakıyorlar anlamadım çünkü gittiğim hastane dolu
Ksnmera 3834-3438 sürekli 8 de kalkıp saat başı bakıyorum yok haftalardır bakıyorum nerdeyse 22 haftalık oldum
edabolukbasi3- Ksnmera bana hastaneden verdiler kağıtla gitmiştim randevu sekreterliğine radyolojiden aldım
3834-3438 @“Ksnmera”#p37037341sadece perşembe cuma randevu alımı yok diye biliyorum diğer günler 10 da acılır