Smtpll Kızlar merhaba ben tüp bebek annesiyim son adet tarihime göre 5+4 haftalık gebeyim yarın doktora ilk randevumuza gidecez inşallah. Ama benim merak ettiğim hafif göğüs agrilari dışında bende hiçbir belirti yok neredeyse altıncı haftaya girecem. Sizler ne durumdasınız bulantılarınız vs ne zaman başladı? Ne belirtileriniz var acaba
Aysenurkeser Smtpll merhaba canım bende 5+4 günlük hamileyim bende de öyle çok bir belirti yok akıntı ve göğüslerde biraz ağrı var başka bir şey yok ilerleyen zamanda başlayacak herhalde
Nurkl Smtpll öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , ben bugün 6+3 oldum 5+4 Ken bebeği ve kalp atışını da gördük fakat küçük olduğu için doktor dinletmedi . Ben de de sadece göğüs hassasiyeti ve aşırı yorgunluk oluyor stres yapmayın sağlıklı ilerler inşallah 💕♥️🤲
Leontiine Smtpll tadını çıkart 😀 bendede bu süreçlerde hiç yoktu 7. Haftadan itibaren zirve yapmaya başlıyor genelde ama bazılarında hiçbir belirti olmuyormuş
mor_menekse1 Smtpll bende 5+4 bugün göğüs hasasiyeti uyku halsizlik var şimdilik ilk randevumuz 17 hazirnada sağlıkla ilerlesin insAllah 🤲😍
Aysenurkeser Smtpll evet bende hiç kontorple gitmedim yarın 13.40 da randevumuz var yarın bakılacak inşallah
Smtpll Aysenurkeser bizim de yarın 14.00 kontrolümüz var kese için gidecez hadi bakalım birbirimize haber verelim inşallah ikimizin de çok iyi geçer🙏
Asyarslan60 Aysenurkeser benim de 5+3 bugün yarın kese için gidicez Aynı zamanda doktorum bi sürü kan istedi onları yaptırıcam🌼
Smtpll mor_menekse1 uyku hali bende de var ama öyle aşırı değil onun dışında da göğüs hassasiyeti bir de başka bi şey yok😂
iremd-1798 Smtpll illa belirti olacak diye bir şey yok ki canım belirti olmaması sağlıksız olduğu anlamına da gelmiyor. Benim ilk kızımda adet düzensizliğim vardı 3 ay adet olmadım doktora gittim artık bu kadar uzun sürmemişti ve 12 haftalık hamile olduğumu ve kızım olacağını öğrendim. Mide bulantısı aşerme ağrı sancı hiçbir şeyim olmadı 😍 doğuma kadarda hiç bir belirti yaşamadım şuan kızım 7 yaşında ☺️ sizde sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah ❤️
mor_menekse1 Smtpll bence olmaması daha iyi ilk gebeligim çok zordu benim gece gündüz dua ediyorum bu kolay olsun diye bende de öyle uyku halsizlik göğüs hasasiyeti
dalyaluna35 11 haftalik hamileyim hala cok belirtim yok. Goguslerim büyümeye 8. Haftadan sonra başladı. Sadece 1 kere kustum. İlk haftalarda sadece uyku hali vardı su an yok pek. Akintim var, bir de rahim büyümesine bagli olarak kasık ağrılarım var su an icin 😇