gunesveguney Hanifeakbayrak Yaş olarak 26’ydı yaşım 118 ile doğuma gitmiştim sezeryan olmuştum. Şimdi 30 yaşındayım 35 haftalık hamileyim 105 kiloyum gebelik boyunca kilo almadım doğuma da bu kilo ile giderim diye düşünüyorum yine sezeryan olcam.Kiloyu mu kafaya taktın sen canım sezeryan olmayı mı?
Hanifeakbayrak gunesveguney hem yaşı hem kiloyu hem sezeryanı göbeğimde yağ çok olunca sezeryan zor olursa diye kaygılarınıyorum malesef iki tane daha evladım olunca hep bana birşey olursa diye aklımdan çıkmıyor
Hanifeakbayrak [silindi] gerçekten mi maşallah 🤩 doktorlar birşey demediler mi kızıyorlar yüksek riskli diyorlar hep korkutuyorlar ya
[silindi] Hanifeakbayrak annemde de çok korkuturlardi 60 yaşında zaten simdi son kardeşim 40 inda doğdu gebelik haberini beklemiyorduk doğuma kadar korkuyorduk ama hemen toparlamisti şükür
arinmommy Hanifeakbayrak afedersiniz o kullanıcı ismini aratırsanız bahsettiğim kişi daha önce çok kilolu olup doğum yapmış birisi sadece belki incelemek istersiniz diye paylaşmak istedim
gunesveguney Hanifeakbayrak yok hiç korkmayın ben ilk hamileliğimde 122 ile hamile kaldım 118 ile doğuma gittim hamileliğimde de şeker tansiyon vs herhangi bir sorun yaşamadım doğumda da dikiş atarken doktor zorlandığını söyledi evet ama bir sıkıntı olmadı sonrasında iyileşme sürecimde de sorun yaşamadım. Şimdi tekrar hamileyim 111 ile hamile kalmıştım 3 hafta var doğuma 105 kiloyum hamileliğimde yine bir sıkıntı olmadı şükür doğumla ilgili de doktorumun bir önyargısı yok 🙏🏼
Hanifeakbayrak gunesveguney inşallah sağlıcakla kolay bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız sizde bende bütün hamile annelerde 🌸🌸
Cihanella Bende 38 yaş, 19. Hafta 95 kg. 92 ile hamiş kaldım zaten 100 ü geçerim gibime geliyor çünkü lipodemimde var. Bacaklarım ödem olmaya başladı 🧐 Allahın izni ile doğurur sonrada kilomuzu veririz 😌🥹🍓
Hanifeakbayrak Cihanella Allah yardımcımız olsun inşallah tez vakitte sağlıcakla kucağımıza almayo nasip olsun