Sevgilimmmmmmm Şimdi hastanedeyim sonra ayrıntılı anlatırım kızlar normal doğum yaptım 1 saat önce bu arada. Her şey rüya gibi🙏🏻🤲🏻
Afirel Sevgilimmmmmmm ay çok sevindim csnım benimde 39+3 bakalım olacak mı yarın çöl geçmiş olsun ikinize de bir an önce toparlan🌸🌸🌸
Anniskoo0634 Sevgilimmmmmmm ayyyy cok sevindim canımmm masallah ♥️♥️♥️ suni sancı mı verildi yoksa kendi sancınmıydııı
Semass25 Allah analı babalı büyütsün. Ben de 39+1im gece çok sancım oldu sabah baktım nişanım gelmiş. Yarın da kontrolüm var inşallah hayırlısıyla kolaylıkla ben de normal doğururum
Sevgilimmmmmmm Semass25 inşallah canım ama sana tavsiyem sancın siklasmadan gitme gelen giden parmak atıyor canından can gidiyor
Semass25 Sevgilimmmmmmm aynen şimdi bir duş alacağım evde spor hareketlerini yapıp bekleyeceğim. Yarın kontrolüm var zaten
Merveyzc Semass25 nişanınız geldiyse dinlenmenizi tavsiye ederim sancıları güzel karşılayabilmeniz için sancı zamanı esneme hareketlerini yaparsınız yavaş yavaş saglıkla güzellikle gelsin miniş 😊🥰
Semass25 Merveyzc inşallah ben de pilates topuyla kendimi yormayacak hareketler yapıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle ve artık bir an önce doğsun diye 😅
Sevgilimmmmmmm Anniskoo0634 suni sancı verdiler kendi sancimla 4 cm açıklık oldu suni ile 7-8 dendi doğum başlatıldı