Eslem2112 GirlandBoy_Mom eğer awoxta çıkarsa kadın doğum aciline giderim olani biteni anlatır kan veririm
Eslem2112 prensesinannesii1 ben de başta anlamadım sonlara doğru leke leke oldu daha önce hiç olmamıştı o beni.şüpheye düşürdü ve bide uyku hali var hep uyumak istiyorum ama tabi hala belli değil belli değilimdir
Kbraberk Eslem2112 ayyy dunden beri denk geliyorum sana insallah vardir var gibi gozukuyo Rabbim sevincini bos birakmasin insallah 🤲☺️💖🦋🎀
Eslem2112 Mariam2 ecet aşkom gitgide belirginleşihor bu marka iyi diyorlar ama ben awoxta görmeyene kadar inanmam
prensesinannesii1 Eslem2112 ahahaha bilmiyorum ama senin ki kesinnn🌸🌸🌸çok mutlu oldum adına diğer testi de sabah mı yapcnn
Mariam2 prensesinannesii1 haklısın yarin beli olur daha silik olura çatlamış tır ama her türlü normal dürüm yaşamıyorum şuan
Kbraberk Eslem2112 gittim bugun ama sehir hastanesi almadi canim birde aradim aliyormusunuz diye evet dediler saglik ocagina gidin dediler ama ben yeni geldim bu sehire yerini felan bilmiyorum esimde yanimda degil gitmicem zaten yoktur leke gelmeye basladi
Eslem2112 Kbraberk bak ben regl gördüm bildiğin sonra lekelendim ve test yaptım böyle çıktı velirtim vardı bence kan ver ve düşük riskin olabilir en azından önlem alınır