123dnz123 Kızlar doğuma çok az kaldı isimde hala kararsızız, ilk kızımın adı Defne soyadı deniz, 2. Kızıma da Cansu ismini düşünmeye başladım, Cansu deniz olucak yani sizce uyumlu mu ya da sizin öneriniz var mı
gezentianne 123dnz123 Cansu 90 lar ismi yaa Defne’ye uyduramadım🫠soyadınız çok gğzelmiş Derya Deniz Doğa Deniz Duru Deniz Derin Deniz
Annabelle 123dnz123 içinizden geçen bir isim varsa burada paylaşmayın bence. Siz cansuyu beğendiyseniz hiç tereddüt etmeyin. Şu an her yerde gına getiren aynı isimler var. Cansu pek kullanılmadığı için bence asıl bu yüzden güzel 🥰 İlk kızımın ismini kimseye söylemeden koyduk. Bu bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama isimlerimiz hazır. Soranlara karar vermedik diyeceğim doğuma kadar. Kimi iyi kimi kötü yorum yapıyor beyni yanıyor insanın. En iyisini anne baba bilir ♥️♥️♥️
123dnz123 Annabelle yaa o kadar doğru ki, çok isim geldi geçti hep söyledim çevreme hep bi şey buldular aklımı çeldiler hep bi şey buldular bu yüzden halaa karar veremedik bebek doğacak isimsiz kalacak 😀
Annabelle 123dnz123 evet ya öyle oluyor kesinlikle 🤣🤣 bir de herkesin beğenisi aynı değil sonuçta iyi diyen de olur kötü de ☺️
Asenassmom 123dnz123 Damla deniz Dila deniz Yasmin deniz Selin deniz Cansu da güzel bu arada bence 🫶🏼
Kitapkolik660_ 123dnz123 uyumlu değil birini derler uzun çünkü o yüzden iki isim koyma cnm pişmanlık sonrası
ynzl 123dnz123 Duru Deniz de çok güzel olur bence. Hatta genelde direkt iki isim olarak tercih ediliyor. Hem benim hem de eşimin kuzeni var Duru Deniz. Kulağa hoş geliyor 🌸
123dnz123 İleride ismiyle de dalga geçmesinler istiyorum, duru ismi de çok güzel ama soyadıyla olunca değişik geliyor, bi ara Melis ve Melisa arasında da kalmıştım ama işte hep bişi buldular isimden soğuttular