Eydar Blzlg 2 çocuğum var ama bunda oturduğum yerde bile nefes nefese kalıyorum ve sürekli birşey yeme isteği yemesem kusacak gibi oluyorum gece uyurken karnımda taş taşıyorum öyle ağır geliyor bana daha 5. Haftamdayım
Blzlg Eydar valla 5. Haftada karnınızda ağrı olması biraz ilginçmiş ben o zamanlarda bilmiyordum ikiz olduğunu gayet hafiftim. Ama su bile içemezdim. Dediğiniz gibi hep aç kalktım. 1 ay sonra belli olur muhtemelen. 8. Haftada ben ikiz olduğunu öğrenmiştim
Sumeyyeaydn Bende çok bir belirti olmadı silik çizgi düşük beta ile 10. Haftada öğrenmiştim şuan 26 hafta iki yandan tekme yedikçe anlıyorum ikiz olduklarını. Birde bel kasık bacak ağrısı yoğun
Eydar Sumeyyeaydn evet gerçekten bende de öyle ağrılarım çok fazla ama dün gece sırtım ikiye bölünecekti sanki yok böyle bir ağrı çok kötüydü
Kbrmsl Bende belirti olmadi sadece gögüs hassasiyeti oldu hamileliğimdede hamilelik belirtileri yaşamadim ben çok şükür zor geçmedi ne mide bulantısı ne iştah hiç biri yoktu aşermedim bile 😂
Kbrmsl Blzlg çok şükür cnm anneme cekmişim oda hamileligini hiç bilmezmiş dogumuda kolay olurmuş ama kız kardeşim 9 ay kusurak geçirdi çok zor geçirir kişiden kişiye değişiyor her hamilelik farkli