Melissaa99 Edanur_Dilek Benim debat 21 yumurtlama döneminde yaklaşık 3.04 gün kadar kaşık ağrısı yaşadım ilk defa bu kadar çok oldu
Edanur_Dilek merva35 ay hadi bakalım inşallah ben awox marka test aldım sizlerde hangi marka test var @Bir1kelebek @Aybars20 @Essa0408
Aybars20 Edanur_Dilek kasık ağrım var canım şuan böyle karın ağrısı gibi başka da yok uygulamadan baktım yanlış söylemişim 9 gün var şuan Reglime yapsam çıkar mı acaba 🤔
Girlinthesun Bir1kelebek canım prodoctor bana 2 kez yalancı pozitif verdi haberin olsun sadece ona güvenme
Bir1kelebek Girlinthesun ya öylemii kaç aydır yapıyorum hiç göstermedi ama sağolun dikkat ederimmm ☺️
Yenihayatyeniumut51 Duru20_ Essa0408 Edanur_Dilek Bir1kelebek merva35 Aybars20 Bir1kelebek Kızlar benim bat 20 dün artımedin erken gebelik testini yaptım baya pozitif çıktı tabi ona güven olmuyor okudum Burda hep bu sabah da predictor early test yaptım bi bakar mısınız şu ana kadar @ılgaz arkadaşım sağolsun hep özelden konuştuk sizinle de paylaşmak istedim
Edanur_Dilek Aybars20 ayy erken olduğu için çıkmamıştır inşallah degerlendirdin dimi sen yumurtlamayi
Aybars20 Edanur_Dilek yok aslında 21 Mayıs reglim başlamadan korunmasız olarak geri çekilmeyle birlikte olmuştuk. Süpriz olacaktı olsaydı 😅
Eco111 Benim de bat 20 kızlar 5 i yumurtlamayı değerlendirdik tek gün bir de 2 sinde hsg çektirmiştim dün eşimle birlikteliğimizde aşırı kasığım ağrıdı böyle bir şey yaşıyan var mı
Bir1kelebek Eco111 arkadaşım ilişki sırasında kasığının ağrıdığını söylemişti sonra hamile olduğunu öğrenmişti ama sizin ki daha çok yeni olur bilemedim umut vermek istemem de umarım vardır ama 💓