Esnsntrk Bir1kelebek aşırı sinirlilik var alt karnımda batma var . Beyaz kokusuz akıntım var. İlk gebeliğimde olan beliriler ama bilmiyorum daha çok erken. 1 hafta sonra erken gebelik testinde çıkarmış varsa
Yenihayatyeniumut51 Momyyssss Benimde bat 20 Haziran ama bu aydan hiç umudum yok sadece adet bitimi değerlendirdim iki gün yumurtlama günlerini asla değerlendiremedik bayramdan dolayı eşimin memleketinde olduğumuz için
Momyyssss Mariam2 gerçekten mi ne güzel bizde bu ay denedik ama iki günde bir illa denk gelmiştir diye düşünüyorum hayırlısı
r_deniz Edanur_Dilek benimde bat 20 2 gündür kasık batmalarım bel ağrım var bu sabahta en sevdiğim yiyeceği görünce midem bulandı yiyemedim bana bu belirtiler daha erken geliyor başka sebepten mi yoksa hamilemiyim bilmiyorum. Zaten gebelikte olduysa regl bittikten hemen sonra oldu bakalım beklemedeyim
Bir1kelebek Adete 10 gün var hiç belirtim yok göğüslerimi alleyip duruyorum hiççç hassas değiller ilk belirtiler göğüs hassasiyeti oluyormuş ama bende hiç bir şey yok galiba bu ayda olmadı 😢
Essa0408 Bir1kelebek öyle düşünmeyin benimde ilk hamileliğim de öyle belortilerim yoktu ama regl tarihimde test yaptığım da pozitif ti herkeste farklı oluyor
Bir1kelebek Momyyssss acıyormuş canım hani adet olmaya yakın oluyor ya göğsüne dokunduğunda acıyor böyle o oluyormuş
Bir1kelebek Kızlaaar napıyosunuz belirti var mı göğüs hassasiyeti bel ağrızı kasık ağrısı halsizlik gibi