Yenihayatyeniumut51 Bir1kelebek aynen belki avm eczanesi olduğu için bu kadar pahalı ama 350 verdim içim rahatlasaydı acımazdım da çok silik çizgi çıktı bilmiyorum predictor kuruma çizgisi yapıyor mu biliyor musun
Bir1kelebek Yenihayatyeniumut51 bilmiyorum canım ya ama onu beğeniyorlar genelde kötü yorum hatırlamıyorum buraya resim atmış mıydın
Yenihayatyeniumut51 Bir1kelebek işte bizzat deneyen yok ki bilgi versin ben de olumlu yorum okudum da bakalım Evet atmıştım
Canan__ Yenihayatyeniumut51 ben predictör kullandım canım bu aya kadar hep negatifti gölge bile yoktu ve hiç kuruma çizgisi yapmadı en iyi testlerden biri
Momyyssss Esnsntrk ben 10 gün önce yapmıştım çok gölge gibi birsey vardı bugün adetin 2. Günü sabredip bi kaç gün daha bekleyin bence sabah ilk idrarla yapın biliyorum beklemesi cok zor ama ben sırf kafamı dağıtmak için annemlere memlekete geldim o derece 🥹
Duru20_ Edanur_Dilek Ben bu sabah yaptım Predictor ile negatif maleseff. Bat 15-16 olmasına rağmen asla regl belirtim yok karnımda iki tarafta da kasıklarıma doğru kramp şeklinde ağrı giriyor arada. Anlamadım açıksası normalde reglden 1-2 gün önce şişkinliğim göğüs hassasiyetim olurdu
Miracle_1 Edanur_Dilek benim üç kez ilişki oldu ama sanırım yumurtlama dönemi değildi o ayrı kalmak zorunda kaldık eşimle 10 gün yani çok da umudum yok aslında
Ggxx Miracle_1 spermler içeride canlı kalabiliyor. Bir de Uygulamadaki yumurtlama döneminden önce eşim iş seyahatine gitti. Bu ay olmaz dedik ama ben çok erken yumurtlamışım. O yüzden oldu çok şükür 🙏🏼