Eymen0212 momofprincess1221 günümüz aynıymış ☺️ sanırım normal çünkü bende geçen hafta doktor kontrolünden sonra hareketlerde azlık hissettim bir iki gün sürdü sanırım sonra tekrar başladı yada sanırım bana küstü elimi her karnıma koymamda hareket ediyor o iki gün boşladım galiba birazda yordum sanırım 😅
momofprincess1221 Eymen0212 30.06.25 sezeryan olcam canim insALLAH .. Erkekmi kizmi senin ? Benim erkek isim ariyomda 🤭😀 Bugün Batuhan a karar verdim sayilir🌷
momofprincess1221 Cokkk saol canim icim rahatladi .okadar tekmelerki ay ay diye bagiriyom yani .ama bugpn okadar sakin.saysam belki 4 veya 5 defa azcik vurdu
Eymen0212 momofprincess1221 benimde öyleydi bende korktum ikinci gebeliğim ilkinde de böyle doktor kontrol sonrası hareket azalması yaşamıştık gün almaya gidip doğurup gelmiştim 😅 ama o zaman 38 haftalık olmuştuk 🌸
Eymen0212 momofprincess1221 bi sıkıntı olmazsa 3 Temmuz dedi doktorumuz temmuzun ilk haftası diye konuşmuştuk. Bizim kız ve hala isim yok 🙈 Oğlumun ismi de Göktuğ Eymen 🥰
momofprincess1221 Eymen0212 saglik ve kolaylikla gelsinler. Tutku Leylim Gülşen Maysa Efsane Bunlar belki hosuna gider🌷
Eymen0212 momofprincess1221 amin inşallah ☺️ İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz bunları sevmez büyük ihtimalle 🥲 teşekkür ederim yine de 🌸