Mavili1480 Gulpapatyam_ İlk hamileliğimde 34.haftada girdim ikincide henüz girmedim 36.haftada randevum var sezeryan günü alacağım belki o zaman girerim 🥰
panikprenses Gulpapatyam_ sancilarim var dedigim icin 30.haftada soktu beni nstye inanilmaz bi sanciydi ama hic sanci cikmamisti 🙄
Gulpapatyam_ panikprenses benimde gaz sancım oldu ama aşırı derecede felaket bir sancıydı nst ye bağladılar ama sadece sancıyı bide haftam küçüktü bişey çıkmamıştı
burcu_tokgz 32 . Haftamda girdim şuan 34 oldum tekrar kontrolüm var ilk nstden sonra kontrolünüz 2 haftaya düşüyor sanırım 36 dan sonra da haftada 1 e düşecek
Gulpapatyam_ burcu_tokgz 30. Haftalar hızlı geçiyor diyorlardı inanmamıştım ama doğruymuş çok hızlı geçmeye başladı heyecanlı zamanlar 🥰
Gulpapatyam_ mehtapdnz bencede daha iyi hem bişey varsa çıkar hemde uzun uzun dinliyorsun kalp atışını çok güzel
panikprenses Gulpapatyam_ valla benim gaz sancisi miydi bilmiyorum ama felaketti yinede sanci cikmadi nstde
Gulpapatyam_ Mavili1480 aramızda çok bişey yokmuş rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gulpapatyam_ Nurbesteee hm hakkında hayırlısı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Esiilaa Gulpapatyam_ 32+5 te çalışamaz raporu almak için gittiğimde nst de istedi doktorum sonra 34 te çağırdı muhtemelen yine giricem