1234Eminaaaa1234 B harfiyle erkek bebek ismi arıyorum kızım Beren 2isimde olabilir uyumlu hoş bir isim arıyorum
Mor-kelebek 1234Eminaaaa1234 Berat ismi çok hoşuma gidiyor Berat Eymen Berat emir falanda olabilir iki isimli
r_deniz 1234Eminaaaa1234 barlas, baha, bilgehan, bertuğ, batın, buğra, batuhan, beyazıt Şuan aklıma gelen güzel isimler
m_mervee 1234Eminaaaa1234 kızımın ismi de Beren 🙂 Beren anlam olarak güçlü kuvvetli akıllı demek aklıma ilk gelen isim Barın oldu Barın da güçlü kuvvetli demek anlam olarakta benzer isimler 🙂
Ipek0z 1234Eminaaaa1234 bilgehan hem çok kibar bir isim hem de anlamı çok güzel ve çok nadir kullanılan bir isim bence düşünülebilir, bıktık artık aynı isimleri duymaktan🙈🙈
MelooosAnne Benim de kızımın adı Beril Oğlum oluyor B harfi ile düşünüyorsan Barış, Berkay, Baran, Berat, Boran
simi57ata 1234Eminaaaa1234 Bir tanıdığımızın oğlunun ismi Berener, direkt Beren’le uyumlu olması açısında belki düşünebilirsiniz.
ikibebelianne-M 1234Eminaaaa1234 Beren’i okuyunca direk Baran geldi aklıma Barış, Berke, Berkay, Barlas
1234Eminaaaa1234 gezentianne sanırım barış 🦋kalbimde hissediyorum nasıl bir çocuk yanına ek isim koyarım