Betulumcnmm Dün yatış yapıldı 4 cm açıkla ama kendi sancım yok bugün 6 cm olmuş suni sancı çok zorluyor benim gibi olan var mı daha önce lütfen az moral verin çok zorlanıyorum
Paramedikelif Betulumcnmm canım nasıl oldun suni sancı bazen böyle olabiliyor eğer imkanın varsa sıcak suyu ve pilates topunu aktif kulllan özellikle su açılmayı hızlandırıyor
Birminiksusam Betulumcnmm valla canım bende ilk doğumda sıfır açılmayla suni aldım 24 saat sonra doğurdum
Buse4161 Betulumcnmm nefes egzersizleri, plastes topuna otur aşkım sancıları böyle kolay karşılayabilirsin sakın bağırarak gücünü tüketme doğumda gücün kalsın
3_bebelianne Betulumcnmm ikinci doğumda suni sancıylaydım 😟24saatte zorla doğurdum korkutmam istemem oğlum sapa sağlam ama olan bana oldu 12saat sonunda sezeryanı kabul etmeliydim hata yaptım allah yardımcın olsun
Birminiksusam Birminiksusam ama 6 cmden sonra çok çabuk oldu bir saat falan sonra doğurdum yanlış hatırlamıyorsam
Sevgilimmmmmmm Bende 39+2 haftalığım. Sabah 2 öğlen 3 3 saat önce 4 cm açıklık olmuş. Eve git sancın siklasinca gel dediler. Çatı muayenesinden sonra da kanama oldu evdeyim sancımı çekiyorum. Hastaneye gidip gitmemekle kararsızım
Ecemesen 40+0 da suni sancısız kendi sancımla 24 saatte doğurdum acılmam gec ilerledi sabah 10 11 gibi 10 cm olmustu Allah kolaylık versin bi avazda doğur inşallah 🙏
3_bebelianne Buse4161 Bende ilkte hepsi işe yaradı kuzum ikinci suni sancıla doğumda hiçbiri kar etmedi bazı bebekler gerçekten zor doğuyor🥹
Anniskoo0634 gezentianne 48 saat suni sancı ne kadar rahat olabilir 😄 ama sezeryandann iyidir bence güzel bir tercih yapmışlar
endlesslove1 gezentianne doğum anım çok zor olmadı ama epizyotemi oldu ve rahmimin içinde de yırtılma oldu doğumdan 10 gün sonra falan anca ayaklanabildim o arada da 10 günlükken oğlum küvöze yattı çok zordu benim için ben çok yalvardım sezaryene alın diye ama devlet hastanesi almadılar 72 saate kadar normalmiş hatta ben sancı çekerken titremeye ve kusmaya başladım hemşire artık vücudun ağrıya dayanamayıp tepki verdiğini söyledi