YnSbL Eklem yerlerim kemiklerim ayak bileklerim kol bileğim geceleri uykumdan uyandiracak kadar çok ağrıyor kızlar. Yaşayan varmi yada önerisi olan
Zhdsngz YnSbL doktorunla görüş mutlaka magnezyum takviyesi yapar muz ve badem tüket o arada bana çok iyi geldi
Eylem YnSbL benim sol bileğim özellikle kartel tunel sendromu dedi dr um herkesin bir olucak değil ama uyuşma oluyor benim ağrı ve acı kilo artışından
tubatayfun YnSbL benimde eklem agrisi deyilde bileklerimde geceleri sanki damar cekiyo gibi dirseyime kadar cikiyo agrisi
YnSbL Zhdsngz mutlaka gorusucem 15 şubatta randevum var . Muz yiyorum her gün bir tane badem ceviz vs. Gün içinde tuketiyorum ama pek nadir
Eylem YnSbL magnezyum eksikliği vardır vücudunda oda eklem ağrıları yapabiliyor dr u na sor cnm magnezyum başlatır büyük bir ihtimal🌼
gizemmm Benim sabah uyanınca oluyor vitamin takviyesi demeyin hepsini alıyorum ellerim bileklerim parmaklarım
Eylem gizemmm tubatayfun uyuşma oluyormu kızlar ben uykudan uyanıyorum parmaklrm bileğim ağrıyor uyuşuyor