nergizkoc Bayramdan önce yaptırdığım testte 254.95 çıkmıştı bugün tekrar yaptırdım 3283 çıktı henüz doktora gitmedim çarşamba günü gidicem sizce değer normal mi 😔
nergizkoc EsoMom_ İnşallah sağlıklıdır ilk gebeliğimde çok rahattım geçmiş tahlile baktım değer daha yüksekmiş ilk yaptığımda ikincide niyeyse pirpirikli oldum 😔
Tugceduman61 nergizkoc gayet güzel merak etmeyin💐 arkadaşımın değeri 2000 alttan muayne ile minicik kese göründü biraz daha bekleyin kesede görünür
EsoMom_ nergizkoc ilk gebeliğimde adetimin gecikmesinin 3. Günü gittiğimde kese görmüştüm bu hamileliğimde gecikmenin ikinci günü 31.81 değerle öğrenmiştim ve şuan 15 haftayım hiiiç takılma hepsi aynı olmuyor :)
Leontiine nergizkoc şu anki sonuçla vajinal ultrasondan kese görünür merak etmeyin beta değeriniz 5.000 TL üstüne çıkınca da karından bakabiliyor belki siz gidene kadar çıkar bile 🫠
mor_menekse1 nergizkoc bende 5 hariranda verdim 1194.2 çıktı daha da vermedim yerleşme kanaması falan oldu mu değerin gayet normal sat ne zaman
betulrahimi nergizkoc bende bayramdan önce yaptırdım pazartesi 382.4 çıktı ve hala yaptırmadım daha çarşamba gidicem umarım artmıştır
Smyr_97 Ben de 3 Haziran falan yaptırdım 516′ydı bir de Çarşamba günü yaptıracağım bakalım kaçta çıkacak Beta HCG