Cakalllsebahat-0 Merhaba herkese hemen hemen 5. Aydayım hamileliğin banyoda ayağım kaydı iki kere düştüm ama kalçamın ustune sadece ayagımda ve kolumda morluk var karın agrım yok bunu yaşayan var mı bi şey olmuş mudur korkuyorum
mavideniz9696 Cakalllsebahat-0 gidip bi baktırın bence acile hemen ihmal etmeyin çok geçmiş olsun 2 defa nasıl düştünüz onu anlamadım ama
asil15 Cakalllsebahat-0 doktora git canım bekleme ne olur ne olmaz bende 7 aylıkken merdivenlerden yuvarlandım çok şükür bir şey olmadı ama yinede doktor görsün.
Dadas Cakalllsebahat-0 bakarlar tabi korkmayın ama stres yapmayın kötü birşey olmamıştır Allah’ın izniyle…🤲🌸 Naçizane tavsiyem de evde tek olduğunuz zaman banyoya falan girmeyin Allah korusun bu tür kazalar olabiliyor.
Cakalllsebahat-0 mavideniz9696 ilk ayagım kaydı yan düştüm sonra kalkmak istedim tekrar adım attım yine kaydı sampuan kalmıs galıba fayansta karın agrım yok ama yıne de korku işte
Cakalllsebahat-0 Dadas yok tek değildim ama gözüm karardı bir an umarım bi şey olmamıştır teşekkür ederim 🙏
Dadas Cakalllsebahat-0 sevindim tek olmadığınıza korkmayın bebiste iyidir inşallah annesi gitte için rahatlasın 🥰🌸
bebek_29 Cakalllsebahat-0 çok çok geçmiş olsun acil bakar canım git bence çok dikkat et canım banyo veya başka yerlerde insan kayıyor çok tehlikeli gebelikte
Ipek0z Cakalllsebahat-0 kanaman yoksa hemen telaşlanma. Yine de bir doktora görünmekte fayda var. Ultrasonla bir bakılırsa iyi olur🙏🏻
Cakalllsebahat-0 bebek_29 merhaba gittim fakat sehir hastanesı yok bulundugum ilcede devletin aciline gittik benege bakmadıkar ultrasonla kanama olmadıgı ıcın ve karnımın ustune dusmedıgım ıcın cok umarsamadılar vucudumda dusmeye baglı morluklar ezılmeler vardı onlar ıcın bı kac sey verdı o kadar
Cakalllsebahat-0 Dadas devletin aciline gidebildim ama kanamam ya da karın ustu dusmedıgım ıcın bebekte sorun olmadıgını dusunduker zaten bakmak ısteseler de ultrason yokmus