minussset Yagmurtekinn oooooo oda kötü. Doğum bir bilinmezlik işte . Kaç saat beklediniz yiyeceklerin vücuttan atılması için ? Son haftalarda çokta yemek yememek lazım mı sence ? Ne olcağıfa belli değil .
Yagmurtekinn minussset biz sabah gitmiştik öğleden sonra 2 buçuk gibi ameliyat hazırlıklarına başladılar. Öyle maalesef her an hazırlıklı olmak gerek
minussset Kaderyusuf Buda bir doğum belirtisi oldu sizin için . Sağ salim aldınız inşallah kucağınıza .
minussset Mrvsmt2502 maşallah subanallah. Allah nazardan korusun . Normal mi doğum yaptınız 😊 uykuda bile nişan geldi diye hissettiniz mi ? O acı verici birşey mi 🥶🥶 tecrübesizlil böyle sorular sorduruyor. Özele giriyorsa özür dilerim .
Mrvsmt2502 minussset evet normal doğum yaptım. Evet uykuda da hissediliyor bi anda yoğun bi akıntı geliyor ama acı verici değil normal akıntı işte . Estağfurullah merak ettiklerinizi sorabilirsiniz 🥰
EbSa Vajinada batma dediğiniz nedir acaba ? İki gündür zor yürüten bi batma hissi oluyor bende de ama bilemedim
minussset EbSa vajina kısmı afedersiniz giriş kısmı içi oraya saniyelik iğne batırıyorlar gibi hissediyorum
S-Eda0 Sık sık büyük tuvalete çıkmak da bir belirti mi afedersiniz ishal şeklinde değil normal bende 38+6 dayım her an tetikte bekliyorum
minussset Yagmurtekinn bununda hazırlığı zor . Son zamanlarda garip bir iştah açılması oluyo. Bilinmemezlik kötü. Rabbim cemi cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin
TAkilicci minussset Bana sorsanız bir şey hissetmedim ama annem o gün saf giibiydin çok yorgundun diyor 🫠
minussset TAkilicci bu bile bir belirti aslında . Önceden hisseden annelere gıbta ile bakıyorum . Merak ediyordum neler hissettiklerini ☺️