Anniskoo0634 Ben bu yalancı sancı nedir tam ayırt edemiyorum ama 1 saat önce solumda olan (regli sancısı) şimdi sağ kasıgımda aralıklı olarak hafif sancılarım var bunlar yalancı sancı mı oluyor ? Birde karnım birden semmmsert toplaşıyor Buda kasılma sanırım öyle mi 😄 ilk gebeliğim pek bilgim yok
Ayden6 Anniskoo0634 uygulamada kasılma sayar var sancı geldiğinde başlatıp gectiginde durdurun sancı süresi ve sıklıgını takip edin sıklasmaya ve sancı suresi uzamaya baslarsa bir hastaneye gidip nst girin derim
Anniskoo0634 ayssss1 yok canım yalancı sancı gibi oluyor benim ki sanırım 1 saatte bi hafif regli ağrısı gibi bu yalancı sancı mı sence
Anniskoo0634 Ayden6 canım o kadar sık değil sancılarım sadece yalancı sancı bu mu diye sordun uygulamada soruyu doğru anlamayan o kadar çok kişi var ki sorduğum şey dışında hepsine cevaplıyorlar 😄
Ayden6 Anniskoo0634 sorunuzu net anladım ama üslubunuzun sebebini anlayamadım 🤷🏻♀️yukarıda başka arkadaş tarif etmiş zaten ben size aynı olay başımdan geçtiği için telaşlandırmadan yardımcı olmaya çalıştım kötü bir şey de demedim ilk gebeliğiniz olduğu için tavsiyede bulundum. Aynı sizinki gibi 37. Haftada yalancı sancı ile gerçek sancıyı ayırt edemediğim için yalancı sancıdır diye geçiştirdim. Eşimin yinede kontrol ettirelim demesi ile hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık ile doğumumun başladığını öğrendim. Bu yüzden artık haftanızın yakın olması sebebi ile sıklaştığını hissederseniz bu aplikasyonu kullanacabileceğinizi söyledim. Kusura bakmayın yardımcı olduğum için🤦🏻♀️
Anniskoo0634 ayy feriha sakin ol😄🥰 henüz doğum başlamadı diye düşünüp acaba yalancı sancı mı değil mi onu sordum sadece , teşekkür ederim yardımcı olduğun için 😍 anladım ben demek istediğinizi çok sağolun