anonim001 Irem198 bence olur çunku benim ilk gebeliğide 1 gün kala negatifti adet günün ertesi günü silikle öğrenmiştik
Irem198 anonim001 pek ümidim yok gibi kadınlar kulübü sitesi var 0.200 çıkıp gebe kalanda varmış küçük bir umudum var🥹
prensesinannesii1 Irem198 senin daha var adete yükselebilirde bi de şey başka ne belirtin vardı benim idrarda yanma falann da yok idrar yolu enfeksiyonunda onlar olmuyo mu
Irem198 prensesinannesii1 bende idrarda yanma olmuyor çok ilginç sadece bel ağrısı ile öğrendim enfeksiyonu
prensesinannesii1 Irem198 öğrenmesen de zamanla geçerdi zaten aslında ilerleyince bence yanma vs oluyo benim rahimde batmalar da bugün başladı o neyin habercisi acaba
Irem198 prensesinannesii1 benimde kipirdi gibi his oldu bisi geziyormus gibi sirt ustu yatinca oluyor arada😄
Irem198 prensesinannesii1 piyeloseptyl 50g olan antibiyotik yazdı kullanıyorum suanda hafif ilaç yazayım her ihtimale karşı dedi.gebelik olursa diye acildeki
Irem198 adatuna yumurta takibi yapmadım hiç bilmiyorum onu ondan dolayı kan sonucu yükselir mi ki hiç bilgim yok ilk gebeligimde geç döllenme olmuştu