Derya6734 Efuli53 Ablam modalist duymuştum böyle birşey kaliteli havlu bulursam buna gerek kalmaz demiştim
YagmurDaskn Derya6734 Ben karacada var mı bilmiyorum ama varsa kesinlikle ondan alacam. Çünkü çok kaliteli. Kendimde kullanıyorum
Derya6734 YagmurDaskn aslında karacada uyku seti var içinde havlu takımı da var 389 TL onu almak istiyorum ama karar veremiyorum 🥺🙄
Derya6734 YagmurDaskn benimde çok sevdiğim bi marka bu arada eşimle konuştum bu 13 parçalık olanı alalım dedi sağolsun hem aradan uyku seti de çıkmış olacak benim 26 bitiyor o yüzden ufak ufak başladık https://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-my-party-aplike-nakis-13-parca-bebek-seti
YagmurDaskn Derya6734 Benim favori markam Karaca gerçekten. Alışverişim için erken daha hiç bir şey almadım 13. Olacağım yarın 😂
Gulsen1989 Ben babyjem in havlusunu aldım internetten gayet yumuşak beğendim 32 TL. Daha kullanma fırsatımiz olmadı içine muslin örtü koyup öyle kullanmayı düşünüyorum
Zhrnc Derya6734 miniço dan annem almıştı cidden cok güzel emiciliği falan yengemde aldı ikisini dönüşümlü kullanıyorum Hatta bi tane de hediye geldi onu açmadım Miniçodan alınan 50 küsürdü fiyatı tabi 6 sy önce alındı belki değişmiştir
Tgbatem Efuli53 bende öyle yaptım lcw den havlu aldım carters dan müslin aldım müslin tenine değecek zaten
Derya6734 SerminMutlu ilk doğduğunda evet ama 1,5-2 yaşından sonra yetmez ben başlıklı havlu ve bi tane de baş havlusu aldım Karaca home den
Derya6734 SerminMutlu tam geldi hatta çarşaf biraz büyük gibi çok daha hoşuma gitti kolay kolay bozulmaz 😍
Pinarclk Derya6734 ben bir tarafına müslin dikilmiş olan bir bebek havlusu aldım. Yumuşacık dokulu. Yıkamadan bile hissi gayet iyi yani. Müslinli olması cezbetti zaten. Tavsiyem o sekilde alman olur
Derya6734 Pinarclk karaca homeden set aldım canım ben aldığım havluya bayıldım çok kaliteli nevresim ve yorganı da bi o kadar kaliteli
eliffylmz Ayseenrr bende başka bi mağazadan mini damla 5 li set aldım gerçekten yumuşacık bambu. 119 tlye aldım ama biraz pahalı almışım civilde aynı takımın mavisini 90 tl ye gördüm neyse nasip :)
Derya6734 eliffylmz olsun bende 350 tl aldım ama içinde yorgan 2 yastık nevresim takımı havlu takımı ve beşik korumalar mevcut toplamda 13 parça aldığıma hiç pişman değilim çok kaliteli
SerminMutlu Derya6734 sizin besiginizin olculeri 60 120 karaca tam oldu degil mi yanlış anlamadim ona gore siparis vericem korumaliklar falanda tam oldumu😎 cok soru sordum kusura bakmayin🙏
Pinarclk Derya6734 ben de kendime karacadan kullanıyorum. Bebeğin nevresim takımını da oradan alacagım büyük ihtimal. Müslinli havluyu görünce dayanamayıp aldım ben de. Sana da hayırlı olsun☺️