Melike001 Kızlar 36 haftalık hamileyim bebeğin hareketleri baya azaldı bugün ve sürekli karnım sertleşip duruyordu sebebi ne olabilir böyle olanlar var mı
Angel19 Melike001 bende aynı haftadayım birkaç gğn öncesine kadar çok hareketliydi ama şuan hareketleri çok az karnım da sertleşiyor. Çarşamba günü doktorum bi tur kordonu boynuna doladığını söylemişti
Srp53 Melike001 sonlara doğru artık hareketler azalıyor tam hatırlamıyorum günde bilmem kaç kez hissetmek lazım bir bakın isterseniz olmadı bir doktora gidersiniz ama normal bence benim de öyleydi
Kubra001111 Melike001 36+5 im hareket bazen az oluyo ama hiç mi hissetmiyorsunuz sadece kasılma mi var çünkü bu haftalarda belli hareket de hissetmek lazım doktorum hareketlerini takip et demişti
Tontis2025 Melike001 36+5im bu hafta bende hareket azlığı farkettim sanırım yeri daraldı karnım aşırı sertleşiyor canım acıyor artık
Melike001 Kubra001111 hiç hissetmiyor değilim ama çok çok az bu durum biraz korkuttu açıkçası teşekkür ederim ❤️
Angel19 Melike001 bi turda sıkıntı olmaz hareketlerini kontrol edeceğim öyle dedi doktor .ama korkuyorum da bi şey olur diye. Çözedebilir böyle de kalabilirmiş
Kubra001111 Melike001 nst cektirebilirsiniz doktorum hareketi az hissedince sana en yakın hastanede nst çektir sonucu bana at demisti öyle yaptım nst bağlanınca hareketlendi minigimm
Melike001 Kubra001111 salı günü randevum vardı onu bekliyordum ama böyle devam ederse giderim galiba sağolun 😊
Melike001 Kubra001111 sağlikcakla kucağımıza alırız İnsaAllah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim ❤️