Busranur_mnts Cokistersengelerbence Allah en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla nasip etsin canım benimde 1.5 seneyi geöti olmadı 3. Klomen bakalım tutmuştur inşallah olumlu his var içimde de
[silindi] Busranur_mnts canım 2 3 gün daha bekle varsa da küçüktür muhtemelen görünmez İnşallah vardır 😍
Xaza Busranur_mnts çatlamanin 7 günü çoook silik çizgi görmüştüm.14 günü çizgi belirginleşmeye başlamişti☺️inşAllah siz de pozitif görürsünüz🤲🏻
Busranur_mnts Xaza ayy ne kadar erken görmüşsünüz ben bugün yapsam mı yapmasam mı diye arada kaldım yapmadım yarın bi deneyeyim :D
Xaza Busranur_mnts erken öğrenmek bence kötü zaman geçmiyor🥲en iyisi 12,14 günlerinde yap hem net çikar o günlerde. Allah gönlüne göre versin inşAllah pozitif görürsün🤲🏻☺️
Busranur_mnts Xaza inşallah canım ya bir süredir tedavideyim ilk klomen düşük oldu 2. Olumsuz şimdi 3. Yü bekliyorum insan haliyle sabırsızlanıyor 🤭
dalyaluna35 Adetime 5 gun kala catlamanin 11. Gününde predictor early testinin silik çıkmasıyla öğrendim. O gun kan verdiğimde beta 40.3tü son adete gore 3+2ydim
[silindi] Busranur_mnts Ne kadar gecikirse daha iyi sonuç alırsın hadi güzel haberler Canım seninde de pcos vardı