Bdks98_ Ben burada yapmayı düşünüyorum daha önce burada doğum yapmış anneler varsa fikirlerini almak isterim
Zero93 Bdks98_ Bende burayı düşünüyorum bayramdan sonra ilk kontrole gideceğim doktordan memnun kalırsam devam edeceğim.
Bdks98_ canimbebegim0909 selamlar burada doğum yapmış ve yapacak olan bazı kişilerle görüştüm herkes olumlu geridönüş yaptı bende soner beye gidiyorum gayet memnunum
Nihal5334 Selamlar doğum ve muayne ücretleri nasıl bende hala seçemedim hastaneyi doğum Ekimde olcak😞
Bdks98_ Nihal5334 valla bütün hastaneler aşağı yukarı aynı fiyatları veriyor ya Allah yardımcımız olsun
Kukoss Zero93 mrhaba beylikduzu medicanaya mi gidiyosunuz ozel sigortam var demissiniz ya sigortaniz ne acaba ben simdi sormak icin aradimda yarin gidicem onlarda yarın donebiliriz dediler.
Bdks98_ Zero93 Sigortalı 4.500 tamamlayıcı sağlık sigortasıyla 2.500 sigortan yoksa 5.500 dediler en son gittiğimde
Bdks98_ Kukoss ben mapfreyla gidiyordum muayene ücretine hiçbir ücret ödemedim sadece katkı bedeli ödüyordum 50 tl