Adamavi Gebelikte kaçıncı haftaya kadar magnezyum kullandınız acaba? 37. Haftadayım hala bıraktırmadı doğumu geciktirirmi bilen varmı
gunesveguney Adamavi 35 haftalığım hiç kullanmadım ben 33 haftalıkken falan ağrılarım var diye vermişti doktor ama 1 muz 1 maden suyu da içebilirsin çok dayanamadığın ya da krampların olduğunda içebilirsin demişti öyle yapıyorum
_biranneadayi Adamavi Ben tam 37deyken bıraktırdı doktorum. Bebeğin hareketlerini, kanala girmesini yavaşlatır dedi. İstersen kullan dedi ama kullanmadım ben.
Zulema Adamavi 35. Haftamdayim gece kramplarım olduğu için kullanıyorum bende . Doktorum da kullan dedi
Melce17 Adamavi Merhaba ben de 36. Haftamdayım hala magnezyum kullanıyorum. Doktor devam etmemi söyledi. Önümüzdeki hafta kontrole gideceğim bıraktırır diye düşünüyorum. Nst’ye de girmedim hiç. Kafam karıştı.
Zulema Adamavi zarari olur mu bilmiyorum yani doktorum hiç bahsetmedi herhangi bir zararı olur olmaz demedi kullanamazsan Kramplar beni mahvediyor doktorum da kullan dedi .