Su123 Ayaklarım birden şişti böyle bastırdığım zaman parmağımın izi çıkıyor bayramdan sonra randevum ödemdir demi
prensesannesi-01 Su123 üstte kalsın. Bazen şekerden de oluyor öyle duymuştum ama bilenler seni bilgilendirir
Merve-Beyto Su123 Benimde aynı şekildeydi. Plastik terlikle geziyordum. Bir hafta hastahanede yattım sıfır tuzsuz beslendim ve sürekli uzattım ayaklarımı eski haline geri döndü. Tuzdan uzak dur bence ve sık sık dinlen
betic Su123 ben de öyleyim birden sisti gecen gün bi de sadece sol ayak falan cok acayip dinlenmek gerekiyo tuzlu yememek gerekiyo öyle iste kacıncı haftadasınız siz
Eliffbaby Su123 ben de 27. Haftadayım gün içinde baya şişmeye başladı ama sabah uyandığımda biraz daha normal aşırı tuzlu tüketen biri değilim ayranı hep tuzlu içerim yavaştan azaltayım
Su123 Merve-Beyto aslında çok dikkat ediyorum başından beri hatta çoğu şeyi tuzsuz yiyorum ama oluyor demekki yürüyemiyoruö bazen şişlikten
Su123 betic 34 haftadayım dinlenmek çok zor bir kızım var sürekli hareket halindeyiz tuzu 20 haftalarda bırakmıştım
cauuv1 Su123 tatildeyim bende de burda ödem basladı aşırı şiştim. Doktoruma telefonda sordum, ayaklarını diz hizasında uzat hep dedi tuzlu seyler yeme dedi bol su iç dedi ve yürüyüş yap dedi