Nanelimon_19 Bu benim 2. gebeliğimdi. Hamileliğim çok şükür sorunsuz ve güzel geçti herhangi bir sıkıntımız yoktu. İlk doğumum normal olduğu için normal doğum bekliyorduk bebek baş aşağı pozisyondaydı. Son haftalarda bebişin kilosu az olduğu için her hafta çağırmıştı doktorum o yüzden 35 den sonra her hafta kontrolüm vardı nst de çekiliyordum sancı çıkmıyordu hiç 37+6 olduğumda yani 28 mayıs çarşamba günü 1 de kontrolüm vardı onun için gittim ama öncesinde nst çekindim sancı yoktu doktorum kontrol ettiğinde bebeğin hiç suyu kalmamış farketmedn mi dedi bende yok dedm sızıntı şeklinde geldi büyük ihtimalle ve ben onu farketmedm galiba doktorum hemen doğumu suni ile başlatalım dedi yukarı doğum katına çıktım ama önce eve gitmek eşyalarımı almak istedm izin alıp eve geldm 30 dk sonra hastaneye vardım hemen yatış işlemleri ve suni verildi 1 saat sonra bebeğin kalp atışları düşmeye başladı doktoruma haber verdiler açılma ve sancı olmuyordu çünkü doktorum acil sezeryana alalım riske atmayalım istersen dedi bende hemen kabul ettim bebeğin sağlığı benim için daha önemliydi. Hemen beni hazırladılar ameliyathane ekibi çok iyiydi. Spinal oldum çok hızlı oldu herşey sonra uyuştuktan sonra takıldı hissetmedim bile belden vurdukları iğneyide asla hissetmedim damar yolu daha çok acıtıyor inanın . 18.20 de Bebişi çıkardı doktorum bana yukardan gösterdi sonra onu giydirirken benim midem bulandı hemşireye söyledim bana sakinleştirici verdler galiba uyudum orada uyandığımda beni kaldırıyorlardı sonra odama geçtim. İlk yürüyüş 5-6 saat sonra oldu çok sancılıydı ama inanın alıştıkça geçiyor acısı yürümek iyi geldi bana sütümde hemen geldi çok şükür bebiş emzirdim hemen ertesi gün çıktık evimizdeyiz 11 gün oldu çok şükür 🤲🏻
Busss21 Beneğinizi sağlıkla büyütün. Benzer şeyleri yaşıyorum ben de 35+4 bugün ama bebeğin kilo alımı yavaşladı şuan 2000 gr doktor da normal doğumu kaldıramaz sezeryan yapalım dedi bakalım haftada 2 kontrole çağırdı inşallah kolay geçer benim de