Thirtyynovember cdss bende okudum öyle bişey ama yani bilmiyorum hem ananemin cenazesine katıldım hem mezarlık ziyaretine gittim, son görevimiz sonuçta gitmesem daha kötü hissedicektim kendimi. Ama özellikle gitmeyenler varmış duymuştum bende
cerengeredeli cdss hurafelikten değil de son ayım olsugu için gelme demislerdi bana, bende zaten bayramlar seyranlar olmasa gidilmiyor diye gitmiştim. Bir şey de olmadı yani ne olabilir onu da bilmiyorum 😂
Ayseguls_baby cdss biz de arefe günü eşimin babasının mezarlığına gidecektik kayınvalidem yollamadı hamilesin olmaz dedi 🤷🏻♀️
cdss panikprenses ay ne bileyim eşimin halası olmaz diyor ben de anlam veremedim hurafe deyip geçiştirdim
mardine474 cdss hiç bir alakası yok tabıkı. Bende anne babamı ziyaret edıyorum mezarlığa dua okuyorum. Ölülerden korkmayın bıze bır zararı olmaz.
Nehirim60- Bana da gidilmez denildi gitmedim türbe mezarlık gibi yerlere hamileyken gidilmez deniliyor
gunesveguney cdss bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor 3 sene önce kızımı kaybettim şimdi tekrar hamileyim hamileliğim boyunca da gittim yani. Bazı yerlerde kırmızı ip bağlama falan gibi şeyler de okumuştum bana mantıksız geliyor bilimsel bir açıklamaya dayanmadığı sürece ve mantığıma yatmadığı sürece mezardakiler napsın kırmızı ipi falan yani 😅
EceEgemen cdss neden gidilmesin ki ne zararı olabilir hurafe bunlar bence 3.5 yaşındaki oğlumu kaybettim 1.5 yıl oluyor koşa koşa da gittim mezarlığa gitmesem vicdan azabından ölürdüm herhalde karnındaki bebeğe mezarlığın ne zararı olucak he çok üzülürsün kendini harap edersin ok o bebeğe de zarar verir ama ziyaret etmenin hiç bir zararı olamaz