Elifkocc Kızlar geç döllenme de adet gecikmesinden kaç gün sonra pozitif gördünüz yaşan var mı bugün 5. Gün ve adetim hiç gecikmez normal de ilk olduğum zamanlardan beri hep düzenlidir
Cokistersengelerbence Elifkocc canım sen sanki kan vermiştin ve negatif çıkmıştı değil mi yanlış hatırlamıyorum
darkbluee Elifkocc yumurtlama gününe bağlı aslında her zaman aynı oluyorsan geç döllenme olmayabilir. Benim geç döllenme olmuştu 6 gün gecikme ile öğrendim ama çok erken öğrenmiştim. 8 gün adet gecikmesinde beta hcg 150 çıkmıştı.
halitefe Elifkocc 22,23 gün sonra pozitifi gördüm ben 10 gün geçtiğinde bile negatifti aslında bu geç döllenmenin ne kadar süre geciktiğiyle alakalı bende bu kadar geç çıkma nedeni 3 hafta geç döllenme olmasıydı
Elifkocc Cokistersengelerbence evet canım öyle ama hâlâ adet olmadım bugün 5. Gün geçen gün 4 gün gecikme demiştim ama yanlış hesaplamışım uygulamaya baktım 4 Haziran adet tarihim hep günü gününe olurum
Elifkocc Cokistersengelerbence acaba geç döllenme mi olabilir mi diye düşünüyorum kasık ağrım var baş dönmem falan var
Elifkocc halitefe ben de beyaz akıntı gelmeye başladı canım kaşık ağrılarım var tekrar bi test yapıcam olmazsa beklicem artık 🥲
halitefe Elifkocc ben çok anlayamamıştım yaşadığım şeyi sadece bir ara regl başlangıcı gibi hissettim göğüs ağrım ve kaşık ağrım oldu regl olcam sandım ama galiba o ara gebelik başlangıcıymış
Elifkocc halitefe ben de göğüs ağrısı yok ama kasık ağrısı ara ara baş dönmesi ve bugün başlayan beyaz akıntı var onun dışında pek bi belirtim yok şu sıralar biraz da iştahsızlık var et kokusu biraz garip geliyor