Sezgin tugcebaby1 merhaba ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. Medstar yıldızda erkek doktor önerebilir misiniz? Medstarda muayene ücretini paylaşabilir misiniz? Kafam çok karışık nereye gideyim bilemiyorum
tugcebaby1 Sezgin ben kadın doktora gidiyorum muayene ücreti 2500 tl 500 tlde nst doğum için 34 dediler doktorumda fatma elif ışık eryılmaz
Zge12 Bemie ben normal doğum yaptım canım. Ama elidir diye düşünüyorum çünkü çok hastası var ve herkes genel olarak memnun
Sinem2019 Medstar müjde hanım eli o kadar iyi ki dikiş izi bile belli değil ama pahalı olduğu için gitmiyorum ikinci gebelik taner bey gidiyorum inş dikişi iyidir
Suheyle1 Sevl Taner beyin üzerine tanımıyorum ikinci gebeligim ilkinde de gebelik takip ve dogumumu kendisi yapmıştı cok memnunuz biz ailece cevremdeki cogu kişide ona gidiyor
Suheyle1 Bemie eli cok hafif ama bu sizin vücudunuza da baglı ben dogum sonrası enfeksiyon agrı sızı yaşamadım ikincide aynı güzellikle olur inşallah
Kfjfjfkfkfldkkf Kızlar bir şey sorcam size bende Mehmet taner beye gidiyorum normal doğum düşünüyorum mesela doğum gece başladı diyelim doktor geliyor mu bazı doktorların gelmediğini duymuştum.
Busra032 Kfjfjfkfkfldkkf ben. O doktora hiç gitmiyorum ama Vitale hastanesinde hangi doktora gitsem aradığınızda geliyorum diyip kartını vermişti bana
Zge12 Glcnn15 ayın 16 sına var gözüküyor canım saat 10.10 da ben ilk internetten aldım sonra muayene olunca doktorum kendi veriyor randevuyu
1sen1ben1debebek Zge12 bende internetten randevu aldım normalde telefonla görüşüp alıyordum ama randevu bilgisi gelmedi normal mi?
Edaagmail Sevl ben lara da oturuyorum uzak olmasa vitale Mehmet Taner e gitmeyi çok istedim çok nazik sıcak bir insan
Zge12 1sen1ben1debebek normal canım kontrol edebilirsin internetten Vitale randevu al yaz o randevu al kısmının altında randevu oku diye bişey var tc ni yaz aldıysan çıkıyor orada