songul123 3 tane düşük yaptım bu dördüncü gebeliğim 21 haftalik olduk çok şükür fakat doktorum normal doğum yerine direk sezeryan olacaksin dedi 3 düşükten kaynaklı riske atamam dedi. tabikide bebeğim nasıl sağlıklı doğacaksa öyle olsun doğumum ama merak ettigim başına böyle birşey gelen varmı düşüklerden kaynaklı sezeryan olmak zorunlumu yoksa başka doktora gitmelimiyim🤷♀️ sağlıklı günler diliyorum hepinize😊😘
Smye songul123 normal doğumun riskleri var ya canım sezeryan da bebeğin zamanı gelir gelmez alacak genelde düsüklerden sonraki bebekler daha kıymetlidir aile de doktorda risk almaz ama normalde yapabilirsin bu senin kararın
Demo songul123 merhaba öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah instagram da çağrıgülümser hoca var bence bi ona da sor hemen cevap veriyor ben hamileliğim boyunca kendi doktorumdan alamadığım yanıtları kendisinden aldım
Mimnak Bilmiyorum üstte kalsın diye yazdımm isterseniz bir doktora daha gidin oda sezeryan derse bence riske atmaya değmeyecek bir konu .. önemli olan sağlıkla kucagınıza alında hangi yol olursa olsun
songul123 Mimnak kesinlikle o şekilde düşünüyorum sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun sadece bilgi almak istedim
songul123 Smye anladım kuzum benim sağlıklı olsunda sezeryanda olurum sıkıntı değil kafamda soru kalmasın diye yazdım teşekkürederim