bebegimd7 5 aydır ikinci bebeği istiyoruz ama hamile kalamadım bu ayda 2 gün geciktim ama adet oldum. Adet ve yumurtlama düzenim bozuldu iki aydır. Çok mu kafaya takıyorum 5 ay olmaması normal mi?
Minnakminik bebegimd7 çok normal, sizin ilk gebeliginiz çabuk olduysa kıyaslama yapıyor olabilirsiniz. 1 yıla kadar normal.
Mariam2 bebegimd7 bende 5 regl biti ayi dyimem çünkü ayida 2kere olyiordum yeninden başladık baklaim ama çüçük 1 sene olmasa ozman doktora gidilir 2 oğlum var ama üncü henüz olmadı
3_bebelianne bebegimd7 2yıl olmadı benim sonra oğluma hamile kaldım sağlık kontrollerinizde bir sorun çıkmadıysa olur
Nazsuuu bebegimd7 bende şubattan beri deniyorum ama olmuyor kafaya takmicm diyorum ama bazen de kendimi uygulamada buluyorum doktor folid asit kullan demişti kullanıyorum ama bı fayda görmedim bayramdan sonra hastaneye gidicm ilki 2. Ay olmuştu ama bu olmuyor
bebegimd7 Minnakminik Teşekkür ederim. Olmayınca bir sorun var ondan olmuyor diye düşünüyorum istemsiz
Mamiko_2020 11ay oldu 2.için uğraşıyoruz 🤷🏻♀️halbuki kızım ilk aydan olmuştu bu da öyle olur diye kızım 4 yaşındayken denemeye başladık geçtiğimiz günler 5 yaşına girdi bilseydim 2 sene önceden başlardım denemeye 😂
Emiisko Bende 10.2024 ayi denemeye basladim ve 4.2025 ay hamile kaldim hemen olmuyo bazen piskoloji de onemli
Sevgikaya1525 bebegimd7 bence çok norml iki çocuğumda 7 ve 8 Ci ay tutu çok fazla streste etkiler akışına bırkın