38+6 dan merhaba anne ve anne adayları , dün gece saat 10:21 de baya bir kahverengi lekem gelmişti önce bişey yapmadım hemen fotoğraf çekip anneme gösterdim bana bunun nişan olduğunu söyledi ama sancım yoktu sadece çok fazla terliyordum hemen eşimi çağırdım taxi arayıp hastaneye gittik bayram olduğu için kapalıydı acil kadın doğuma girdim kadın hemşireye durumu izah ettim ama çok fazla terliyorum normal değil di yani hemşire çatı muayenesi yaptı ama hiç açılman yok dedi ona fotoğrafı gösterdim durum bu dedim ve sildim fotoğrafı bana bunun nişan olduğunu doğumdan günler saatler önce gelebileceğini söyledi nst ye bağlandım hafif kasılmalarım vardı hemen kontrollü doktorumu aradı, doktorum da iki üç saat takip edelim ve yatışımı istedi, yani sancım ve açılmam yoksa suni sancı vereceklerdi bana o da olmazsa sezaryene alacaklardı. Bende eve gitmek istiyorum sancımı orda çekeyim ve suyum gelince gelmek istiyorum dedim bir kâğıt çıkardı ve tedavi reddi için imza atmamı istedi bende yaptım eve geldim ne bir sancım ne bir kasılmam vardı ama hamile kaldığım günden beri çıktığım yokuşların yaptığım egzersizlerin haddi hesabı yoktu nasıl açılmam olmaz anlamamıştım bu arada 16 Haziran verdiler bekliyorum hala tık yok açılmam da yok fikri olan yazabilir mi 🙂