Hashasim2020 açıkçası gebeliğim bana sürpriz oldu elhamdülillah hamile olduğumu bilmiyordum ve ağır sporlar yapıyordum. Diyete başlamıştım. Yürüyüş falan. Sonra gebe olduğumu öğrenince ve malum düşük riski de olunca hiçbir şey yapamıyorum. Daha yeni yeni dışarı çıkmaya başladım. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor hareketsiz sporsuz. Her doktora gittiğimde doktor hanım kilo ver diyor.. neyseki ne kilo almış ne vermiş oluyorum 2,5 aydır sabit kilom. Ben zayiflamistim. Evlenmeden önce 85 kiloya düşmüştüm. Evlendikten sonra 100 kilo aldım. Ve bende sizin gibi öncesinde 45-50 kiloydum. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Birde idrar yolu enfeksiyonum var. Günde 2,5 litre su içiyorum. Ayaklarımı sıcak tutuyorum. Bu konuda kemdime ne yazik ki faydam yok 😔😔 karbonhidrat yemiyorum. Sebze-meyve kuruyemiş keza şu sıralar canım bir şey de istemiyor. Koku hassasiyetim de var. Ama bol bol su için ve biliyorum kilo zor fakat kafamıza takmamaya çalışalım üzmeyelim kendimizi de bebeğimizi de inşallah Allah’ım bizlere kolaylıklar verir..