ShutUp 4 aylık kızım var son birkaç gündür çişi varla yok arası kakasını çok güzel yapıyor ama çişi çok çok azaldı 😭 kendi istediği zaman emiyor onun haricinde inat ediyor emmiyor bezdim 🤦🏻♀️
Su123 ShutUp atak dönemlerinde meme resdi olabiliyor birde eğer yaşadığınız yer sıcaksa idrarda azalma olabilir bizim doktorumuz öyle demişti yaza giriş yaptığımızda azalmıştı
Hdyhdy ShutUp canim benim de 4 aylık oğlum atak haftasindalar şu an meme reddi oluyor , sen sabırla emzirmeye devam et , benim oglumun da idrarinda azalma oldu hava sicak ya terliyorlar ondan da oluyor
Hdyhdy ShutUp ben etmediği zaman sinirlenince o an hoşuna gidecek şeylerle oyaliyorum sonra keydi yerine gelince yatarak emziriyorum daha kolay alıyor öncesinde hep kucakta emziriyordum
ShutUp Su123 aa ondan oluyor muymuş kaç gündür dışarıdayız sıcaklıyordu zaten bende diyorum neden böyle
Hdyhdy ShutUp korkma canim ben de yasiyorum aynı sorunları, ince giydirmeye çalışıyorum özellikle emerken ve yanimda pamuklu bir ter bezi bulunduruyorum hemen kafasini kuruluyorum
Mrvsmt2502 ShutUp doktor terlediği ve çiş renginin koyulaştığı dönemde biraz biraz su ver demişti bi danışın isterseniz
ShutUp Hdyhdy dışarıdayken yel alır diye ince giydiremiyorum evimde zemin kat soğuk şaşırdım artık nasıl yapacağımı
3_bebelianne ShutUp Atak zamanı olabilir ek gıdaya az kalmış zaten bez sayısı en az 4adet olmalı diyordu benim doktorum bu aylarda
Hdyhdy ShutUp ayy aynısı yaa , ben odaya termometre koydum aşırı sıcak oluyor kısa giydiriyorum sonra nasıl oluyorsa çocuk soğuk aliyor uzun giydirince de terleyip isilik oluyor cidden zor bir durum
ShutUp Hdyhdy valla artık büyüsün istiyorum bebeklik dönemi çok zormuş cidden çok hassas oluyorlar 🤦🏻♀️