Kızlar merhaba sancım gelmiyor diye üzülüyordum akşam 6gibi nişanım geldi beklemeye başladım arkasına sancılarım başladı gece 12 de hastaneye gittim 4 5 cm açılmam oldugını söylediler yatış verildi yukarı çıktım 10 dk da bir muayene edip ıkınmamı söylediler ikinci dogumumdu 3500 doğdu suni sancı taktılar fakat beni o mahvetti bana ağrı kesici yapın dedim açılmam 7 cm olmuştu Ağrı kesici yapamayız dediler ben Ağrıya dayanamıyordum vucudum titremeye başladı bir süre sonra konuşmamaya cevap vermemeye başladım bilmiyorum neden böyle yaptım tansiyonumu ölçtüler her şey normaldi ama ben cevap veremiyordum kolumu kaldıramıyordum bir çeşit nöbet geçiriyor gibiydim ama bilincim yerimdeydi her şeyi anlıyor göz takibi yapabiliyordum sadece ruhumu teslim etmiş gibiydim o ağrıya bilmiyorum neden böyle oldu korkutmak istemiyorum ilk doğumumda suni sancı almadım kendi sancımla 22 saatte doğurdum böyle bir şey yaşamadım birden vücuduma bu sancıyı alınca bence vücudum bir tepki verdi çünkü bagıramadım halim yoktu içime attım o da bu şekilde çıktı ortaya daha önce böyle bir durum yaşayan varmı içinizde ya da suni sancı gerçekten kendi sancımızdan zor mu ben mi dayanamadım bilemiyorum keşke o an yaşanmasaydı çok güzel doğumum olacaktı yine normal doğurdum ama çok tuaftım her yere anlamsız bakıyordum gözlerim çok yorgundu kızımı kıcagıma aldım her şeyi hatırlıyorum şimdi sorunsuz evdeyiz şükürler olsun böyle bir şey yaşayan varmı herkese kolay doğumlar nasıp olsun Rabbim yardımcımız olsun