duyguanneoluyorr Hamileliğinde antibiyotik kullanan oldumu klamoxs bıd 1000 verdi acil doktoru bademciklerim apse yoluna gitmeye başlamış 7+3 haftalık bebek
Sevda_kygszz duyguanneoluyorr idrar yolu enfeksiyonu icin 3 kere falan kullandim antibiyotik suan 33+5im
Elifimsib duyguanneoluyorr ciğerlerimde enfeksiyon olduğu için kullanmıştım 19. Haftada sonrasında 30. Haftada su gelişi oldu 34te doğum yaptım o arada da hastanede sürekli antibiyotik tedavisi uygulandı bir ay boyunca aralıksız antibiyotik kullandım hem damardan hem hap olarak
Sinif177 duyguanneoluyorr kulak enfeksiyonu yüzünden 4-5 haftalıkken kullandım. Bunu değilde augmentin kullandım. Kulak enfeksiyonu yüzünden düşük tehlikesi yaşadım. Kadın doğum doktorunuz kullanmalısın diyorsa onu dinleyin. Geçmiş olsun. 9 günlük olduk bu arada bebeğim etkilenmedi.
Sevda_kygszz duyguanneoluyorr en son 31 32. Haftalardaydi galiba ama digerlerini erkenden haftalarda ictim
duyguanneoluyorr Smeyyekaya hangi antibiyotiği kullandınız doktorunuz antibiyotiğin bebeğe zararı olmadığını yada olduğunu söyledi mi çok soru sordum kusura bakmayın 10 sene sonra oldu benim bebeğim birşey olacak diye korkuyorum
Smeyyekaya duyguanneoluyorr yeni fark ettim mesajınızı amoklavin ve agumentin kullandım doktorunuz yazdıysa kullanmalısınız enfeksiyonun verdiği zarara bakıldığında antibiyotik hiç kalır diyor benim doktorum
SedANurK Bende kulak enfeksiyonu için kullandım pemsfleks 29 hastalığım 22. Hafta da da kullanmıştım doktorum bu antibiyotiğin çok hafif olduğunu sadece penisilin içerdiğini ve bebeği etkilemeyecegini söylemişti
duyguanneoluyorr SedANurK klamoxs verdi banada prespektüsünde gebeler kullanamaz yazdığı için kullanmıyorum
Elifimsib duyguanneoluyorr çok şükür antibiyotiğe bağlı bi sıkıntı yaşamadık erken doğum kaynaklı sorunlarımız oldu ama onları da atlattı toparladı baya