Hcdg0806- Kızlar 9. Haftama girdim üç gündür hiçbir belirti yaşamıyorum. Üç haftadir hergun kusan ben bayram için köye geldim ve üç gündür hiçbir şey yok bulantı bile. Acaba köyde açık hava mi iyi geldi falan diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu
hhaziran Hcdg0806- endişelenmeyin, benimde o haftalarda tüm belirtilerim kesilmişti kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti vs. İçinizi ferah tutun 🙏🏻
meryys Hcdg0806- Benim basinda kasik ağrım vardı göğüs ağrısı ile birlikte sonra onlarda kayboldu başka da akıntı harici birseyim yok 12 olacağız neredeyse
Smtpll Hcdg0806- merhaba ne durumdasınız acaba bende 9 haftalık oldum bugün dünden beri bulantılarım kesildi gibi hissediyorum korktum açıkçası
Mucizem2131 bişey yoktur insaAllah belirtiler bir anda kesilebiliyormus ama doktora görünmekte fayda var
Hashasim2020 Benim de geçen hafta bulantım bıçak gibi kesildi ama sonrasında kalp atışı için doktora gitmiştim sorun yok, ilk gebeliğimde de 6. Haftada aynı şekilde pat diye bitmişti merak etmeyin bir anda kesilip bir daha gelmeyebiliyor bizzat yaşadım 🤓
8susu8 Ben de bir anda sabah enerjik uyandım. Sanki gözlerim açıldı . 8+3 teyim. Henüz kalp atışlarını duymadım.
Hcdg0806- Smtpll gayet iyiyim sanırım o süre zarfında kendi evimden uzaklasmam iyi geldi. Bayram tatili dolayısıyla köyde annemlerdeydim haliyle açık hava moral derken hiç hamile gibi hissetmiyordum doktora korka korka gittim. Çok şükür her şey yolunda😍 şuan kedi evimdeyim 13 hafta olmasına rağmen hala kusmam ve bulantılarım devam ediyor
Hcdg0806- Smtpll hiç korkamyin o an bende çok araştırdım ve bu durumu yaşayanlar çok oluyormuş içinizi ferah tutun ve tadını çıkarın 🌸
mor_menekse1 Hcdg0806- merhaba bende bugün tam 9 hafta oldum insAllah bir anda geçer gider bulantılar çok zor geçiyor halla.prilam kulaniyormusunuz
Smtpll Hcdg0806- evet sanırım günler birbirini tutmuyor belirtiler bir gelip bir gidebiliyor Ben daha önce bir düşük yaşadım o yüzden ekstra endişeliyim ama dediğiniz gibi aslında tadını çıkarmak gerekiyor🥰
Hcdg0806- Smtpll benim endişemde öncesinde düşük yapmandan kaynaklıydi. Acı tecrübe olunca daha hassas oluyormuş insan
Hcdg0806- mor_menekse1 aslında günde dört taneye kadar önerdi doktor ama bana sadece gece yatmadan bir tane içmek bile yetiyordu sadece sabah uyanır uyanmaz kusuyordum ve gün içerisinde bulantılarım oluyordu ama çok şiddetli değildi. Şuan bıraktım prilami ben aynı zamanda tiroid ilacı kullanıyordum doktor ayrı yeten demir d vimatmini falan da yazdı üstüne bir de boğaz iltihabı olustu onun içinde antibiyotik alıyorum. Çok fazla ilaç alıyorum diye bıraktım biraz da 13. Haftaya gitmenin rahatlığı var hafifledi gibi
mor_menekse1 Hcdg0806- aaa oyle mi iyi yapmışsın sağlıkla gelsin hafiflemesi bile şükür sebebi ben ilk gebeligimde 7 ay kulandim bundada dabladim dayanamıyorum