Ysfasulye Detaylı zamanı geldi kime gideceğimi neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Derya034 Ysfasulye Cnm ali ekiz var ona gidebilirdin mükemmel diye bilirim vallahi 2 saat bakıyo heryerini inceliyo ve çok çok beğendimm
bereninannesi__ Ysfasulye ben Ümraniye’de klinikte yaptırdım. Yüzünü görmek için 3 hafta çağırdı beni görene kadar bırakmadı. Her detayı verdi
Ysfasulye Derya034 duymuştum ama karşıda diye eledik. Zeki şahinoğluna gittik her şeyine baktı ama öyle bi saat falan sürmedi ama alanında uzmandır bi sıkıntı olsa söylerdi heralde
Derya034 Ysfasulye Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi, Çobançeşme E-5 Yanyol Caddesi, No:20/1, A Blok, Kat: 13, Daire: 167, Ataköy Towers, Bakırköy-İstanbul
Derya034 Sarees Canım fiyatı 6 bin ama inan çok çok iyi İstegramıda var yaz ali ekiz diye çok çok memnun kalırsın Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi, Çobançeşme E-5 Yanyol Caddesi, No:20/1, A Blok, Kat: 13, Daire: 167, Ataköy Towers, Bakırköy-İstanbul
bereninannesi__ Ysfasulye yok hayır ebru hoca ama soyadını hatırlamıyorum. Kadriye şenere takipliydim klinikte yapıyor perinatolog kendisi.