Benimennembirmelek Yurdagull0612 aa çok şükür nasıl ne zmn oldu bebeğinde sende iyisindir inşallah Rabbim sana bağilasın çok geçmiş olsun
meatak Yurdagull0612 Maşallah çok sevindim Allah bağışlasın l, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻🙏🏻🌸
Minik_04 Yurdagull0612 aa çok şükür çok sevindim senin adına nasilsiniz bebişinle iyisinizdir inşallah Allah analı babalı büyütsün çok güzel bi ömrü olsun😍
Yurdagull0612 Benimennembirmelek sağol canım benim Allah razı olsun. Gece 11 de yatışım oldu 01:50 de doğum oldu ablasının doğum gününü seçti miniğim 😇
Yurdagull0612 Minik_04 amin canım benim Allah razı olsun rabbim doğum yapacak yapmış herkesin yardımcısı olsun inşallah çok şükür ikimizde çok sağlıklıyız
Ceyda_Aras Yurdagull0612 benimde şuan 39+2 ama karşılamalar harici bir belirtim yok ilk 39+5 gelmişti ama önceden nişanım gelmişti bunda hiç bir belirtim yok devlet hastanesi normal doğumu kaçıncı haftaya kadar bekletiyor bilginiz var mı acaba 🙏
meatak Yurdagull0612 Meme başı uyarımı ve şık cinsel ilişki de tavsiye ediliyor, sağlıkla gelsin 🌸✨️🤲🏻🙏🏻
Asudecikcik Ya bende 34+3 teyim. Bugun nst sancılar 100 u buldu. Düzenli olunca doktor yatis verdi. Ama ben gayet iyiyim. Ciğer gelistirici vurulacakmış. Hixbirsey hazırlamamıştım😵💫😵💫😵beklemiyordum. Dogum olurmu? Yoksa taburcu olurmuyum sizce?