aysetcdmr_ Kızlar 6. Aydan itibaren olan bütün ultrason fotoğraflarına baktım bebeğimin şu an 31+3 teyiz ve alnında bir şey görünüyor ilk başta çok takılmadım ama eski ultrasonlara da bakınca o şey hep var alında damar belirginleşir ya öyle bir şeye benziyor ama doktor bu konuda bir şey söylemedi sormadım bende yeni farkettim ama içim içimi yiyor ters bir şey olsa doktor söylerdi herhalde diyorum ama bayramdan sonra inşallah kontrole gidicem o zaman sormayı düşünüyorum 😔
3_bebelianne aysetcdmr_ Doktor sana söylerdi ultrasonda uzaylı gibiler renkli ultrasonda dahi o şekilde evham yapıyorsun bence
kimebaktin4 aysetcdmr_ kordon olabilir mi benimkinede kafası büyük dedi 3 lu tarama testi önerdi hiç takılma ultrason/100 yüz sonuç göster miyor
Pembe_bulut Merhaba doktor ciddi bir şey olsa söylerdi mutlaka. Bebek anne karnında sıkışık bi şekilde durduğu için eli yüzü bi yerlere temas halinde ya garip görünebilirmiş o yüzden.😊
aysetcdmr_ Pembe_bulut bilemedim ki yani 6. Aydan beri olan fotoğrafların hepsinde ve o belirgin şey neyse ve renkli bu ultrasonların hepsi
aysetcdmr_ KLORAKHANIM yok kordon değil kordonu görünüyor ve kordona benzemiyor 6. Aydan beri alnında hep var
Tazeanne2016 Detaylı ultrasonda çıkardı diye düşünüyorum, içinizi ferah tutun kemik yapı falan parlamış olabilir
aysetcdmr_ Tazeanne2016 evet çok şükür detaylı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmadı ama yine de kafama takıldı çünkü detaylı ultrasona 20. Haftada gittim ve o fotoğrafta görünmüyor 24. Haftada normal muayene gittim ve 24 ten beri görünüyor hepsi de renkli ultrason
aysetcdmr_ 3_bebelianne umarım ben evham yapıyorumdur inanın çok kafama takıldı 24. Haftadan beri bütün ultrasonları inceledim ve hep var
KLORAKHANIM aysetcdmr_ belki de gölgedir, hep aynı şekil aynı yer aynı boyut mu belki de kırmızı doğum lekesidir hani ilerleyen zamanlarda geçenler var ya
staRmama aysetcdmr_ o kısmı at bakalım istersen kuzum böyle yorum yapmak zor ama kötü bir şey olduğunu sanmıyorum
Tazeanne2016 Net bir ultrason fotoğrafı varsa chat cpt ye yükleyebilirsiniz , yüklerken de bütün detaylarını bebeğinizle ilgili : haftasını , detaylı us da sorun olmadığını yaptırdığınız testleri yazın vs yazın belki o bir yorum yapar daha uzman olarak