Yepyenibiranne 30 haftalık oldum. 3 ay vajinusmus çektim. Bu yüzden kendime asla inanmıyorum normal doğum için. Canım o ladar tatlıdır ki reglde bile 2 agrı kesici içerdim. Sizce ne yapmalıyım? Doktorum 9. Ayda karar veririm dedi doğum şekline. Çok çok tecrübeli biri. Sizce ne yapmalıyım?
Bibebek_2kedi Yepyenibiranne bence en mantıklısı sezeryan olmanız bende öyle bi sorun olmamasına rağmen normalden bi tık korktuğum için sezeryan olcam Salı günü bence gönlünüz hangisinden yanaysa onu yapın 😌
kubrayurek Yepyenibiranne iki doğumuda yaşamış biri olarak ikisininde kendine göre kolaylığı zoru var . Ama ilk hamilelik için eğer gerçekten bir sorununuz yoksa normal yapın derim inşAllah gönlünüze göre olsun bazen hayat plan yaptığımız gibi olmuyor normal yapacam diyorsun son dakka sezeryan olman gerekiyor yada sezeryan olacam diyorsun bir bakıyorsun aniden normal doğum oluyor onun için bırakın zamana bebeğiniz ve sizin için en hayırlısı hangisi ise o olsun 🌸
Guzelanne56 Yepyenibiranne normal doğum sancısı cektım ilk çocuğumda açılmam da çok güzeldi ama sorun oluştu acil sezeryan oldum, normal doğumdayken sancım sıklaştığında bayıltın benı dıyordum🤣 ama yaparmıydım yapardım sezeryandsn da pısman degılım 2 kere oldum 2. Ozellıkle ağrı kesıfı bıle ıcmeden gectı ilk gün dışında hıc ağrı kesıcı almadım pısman degılım ilkınde yurumedım bıde tecrübem yoktu süt kefır ıcırdıler bana gaz sancısı daha beterdı
Ftm2025 Yepyenibiranne aynı hafta aynı sorun bir buçuk yıl vajinismus yaşadım bende benim doktorda çatı muayenesi yapıcam yaptıramazsan sezeryan dedi
Yepyenibiranne Bibebek_2kedi size de şimdiden hayırlı güzel kolay doğumlar dilerim 🥰 zamanla göreceğim artık
Nutella- Vajinusmus için bir şey diyemem ancak ben de her reglde acillik olup iğne yiyen ve canı tatlı biri olarak ilk doğumunu normal yaptım şimdi ikincisini bekliyorum bu da bi aksilik çıkmazsa normal olacak, dayanamadığım noktada epidural istemiştim ben
Yepyenibiranne Guzelanne56 işte her şey tecrübe gerçekten. Planlar bazen değişebiliyor 🌸 sağlıkla büyütün 🌸
Yepyenibiranne Zuka12 yani pek değil çünkü doktor öneriler verdi ama işe yaramadı kendi yöntemimle halletmiştim
sednc0 Yepyenibiranne Çatı muayenesi yaptıramazsanız sezeryana döner zaten vajinusmuslarda çatı muayenesi sıkıntı oluyor
Seyda2323 Yepyenibiranne onbeş gün önce sezaryen doğum yapmış biri olarak söylüyorum. İllaki zorlukları var, sonuçta bir operasyon geçiriyorsunuz ama ne kadar rahat ve doğumdan sonra çok yürür ve sıvı tüketirseniz toparlanmanız o kadar kısa ve rahat olur. Doğum sonrasına kendini ne kadar hazırlarsan o kadar iyi geçer süreç. İllaki ağrın olacak sancın olacak ama aza indirgemek senin elinde Ben ilk gün yürüdüm sabaha kadar zaten uykun gelmiyor. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥰 Her iki doğumum zorluğu olduğu gibi kolay yanlarıda var Bebeğini gördüğün an herşeyi unutuyorsun. Odaya geçince onun için güçlü olmak zorunda olduğunu bildiğin için onun için savaşın mücadelen başlıyor. Çok başka bir duygu🥲🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲
Yepyenibiranne Seyda2323 çok teşekkür ederim bu güzel yazınız için 🥰 çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşAllah 🌸🥺
MinikBrokoli Yepyenibiranne normal geliyorsa normal deneyin, bende öyleydim yürüyüşler spor falan derken normal istedim ama acil sezeryan oldum 35.haftada O ağrılı sezeryanı bile çok güzel vücudum toparladı , düşünüyorum da bence normal yapsaydım , ilk gün hiç bi şey olmamış gibi olurdum hemen toparlardım🥰 Kısmet her şey hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻