Esma006 İki gündür yeşil sarı karışık renkte oluyor büyük abdest yapınca oluyor idrar da olmuyor mesela tedirginim nişan olur mu ki
hhaziran Esma006 benimde maalesef akıntım var, akıntı için fitil kullandım ama geçirmedi tam anlamıyla. Ama yeşil yada sarı değil benim ki, afedersiniz peynir kıvamında beyaz şekilde oluyor
Merviiss Esma006 beyaz ve sarı peynir kivamindaydi dr monurol verdi antibiyotik şuan yeşile dondu ve efsane kaşınıyor yanıyor offf bıktım bu akıntdan zaten sarı yeşilse enfeksiyon ve mantar
Sema_04 Esma006 Ben hiç akıntı yaşamıyorum. Normal günlük akıntı. Umarım iyisinizdşr. Bende 34. Haftaya giriş yaptım
Esma006 Merviiss sarı ve yeşil karışımı evlendiğimdn beri kurtulamadim enfeksiyondan bu enfeksiyonla nasıl hamile kaldım onu da anlamıyorum
Esma006 Sema_04 köye geldim arttı evde rahatım ama köy yerinde malum ortam yani yatmak kalkmak sıkıntı
gunesveguney Esma006 nişanı pembemsi oluyor diye biliyorum ama tam bilgim de yok açıkçası enfeksiyonunuz da olabilir. 35 haftalığım ben 34. Haftadan beri akıntım var ama renksiz kokusuz akıntı benimki su sızıyor zannettim ama oda değilmiş normalmiş