sirinella Kızlar ben bebek olunca oda yapmak istiyorum tutturdu kayınvalidem 1,5 yaşından önce ayrı odada yatmaz kusmuğunda boğulur haberin olmaz annen söylemedimi annende senle kalsın filan diye söyleniyor sizin fikirleriniz nedir bu konuda moralim bozuldu 😫
efsanee_ sirinella odanı yap bu engel degil. Ama evet belli bi süre senle yatmalı kusma olayı doğru aynı oda da senin içinde rahatlık olur hem. Çevremdeki bi çok kişi 1 yaşına kadar yanında yatırdı.
BusraNurAnne sirinella dogru soylemis canim yeni dogan bebek ayri yatirilmaz kusabilir bogula bilir ayri mi yatirmayi dusunuyordun ki
Frdsr sirinella canım bence çok haksız sayılmaz çünkü güvenli bağlanma açısından da çok önemli 2 yaşa kadar beraber kalmak ve dediği gibi yeni doğan bebekler kustuğunda hemen kaldırmak veya yan çevirmek gerek ama sen annesisin tabiki bebeğin için en doğrusuna sen zaten karar verirsin
bsrgz sirinella benim arkadasim bebegini kaybetti bu sebepten dolayi, çocuk uyurken kusmus o da boğazında kalmış ve çocuk mosmor kesilmiş 😔 ama bu oda yapmana engel degilki uzun bi süre illaki bizim yanımızda yatarlar sonrasında da odalarına alışırlar insllah
tugrammm sirinella ben gecelwri yanımda yatırıcam diğer zamanalr kendş odasında yatırıcam.Allah korusun tabiki ama zaten sürekli kontrol ederiz
sirinella 1,5-2 yaş çok değil mi odasına nasıl alışacak gündüz annem bakacak zaten çalıştığım için internette 1 yaşına kadar diyo zaten doğduğunda yanımdan ayıramam ayrı kalamamda birazda sanırım bilmişlik taslayarak ezerek konuştu kayınvalidem alınganlık yaptım ona bozuldum 😊
Tontisannecik sirinella kayınvalide söylediği içindir annen söylese alınmazsın. Kayınvalide söyleyince ön yargı oluyor. İyiliğin için söylemiş haklı bir nevi. Ama oda yapabilirsin yine de
Mucizemgeliyor86 sirinella ilk 10 ay yanında bir beşikte yatmalı , sonra odasına koyarsın bence. Bu oda yapmak için engel değil ama
Sengulkrgz sirinella kusma olayi dogru belli bir aure seninle yatsin...Ama oda yapmana engel degil.sen odani yavas yavas yap ama bebegini yaninda yayir
Nursen21 sirinella canım ben kaç ay sonrA odasını ayırmayı düşünüyorum Yani hemen yan odaya böyle deyince ne bileyim Neden insanlar hep olumsuz konuşur ki anlamam
Masalmom sirinella Biraz haklı canım çünkü yeni doğan bebekler emdiği zaman kusarmış o yüzden gözünün önünde olması daha iyi Allah korusun kusmugu genzine kaçar anlamazsın korkutmak için dememiştir sana genelde bebekler öyle oluyor
sirinella Tontisannecik yok benim kayınvalidem söylediğini sürekli dinletmek için kızar gibi söyler ondan öyle oluyo
Nursemomm sirinella bizde odasını yaptık ama bir yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum bu aranızdaki bağıda güçlendirir
Yasemincifci sirinella sen zaten sürekli bebekle haşır neşir olcaksın kusmupunda hoğulacak kadar ayrı kalmıycaksınki canım
Mucizeee Kızlar üç cocugumu da altı aylıkken ayırdım sonra akılları eriyor istemiyorlar başka yerde yatmayı altı aydan sonra donebiliyorlar zaten