Mehblar iki kızım var ilki çok şükür ki sağlığı yerinde bı prenses, 41. Haftada suni sanciyla zorla gldi 🥲❤️. İkinci meleğimin hamileliğinde tek kötü bişey duymamisken 34+2 de iki saat içinde kendimi sezeryanda buldum. Doğdu doğalı hastahanelerdeyix, taburcu olmasını 42 gün bkledim hergun hastahaneye gittim hergun. Kızımda, dil bağı vardı kestik ,kas zayıflığı, çarpık ayak ve yutma zorluğu vardı, ayaklarını alçıya koyduk haftaya ameliyatı var tam ondan kurtulduk dedik (özel ayakkabı kullanmk zorundayiz)X4 defadır işitme testini geçemedi , Dunki bayram zehir oldu bize. Kızım kendi kendini besleyemiyorda icemedigi sütü burundan sonda ile veriyoruz, 4 Aylik olacak hla sürekli uyuyo hareketsz. 4 aydır göz yaşımız dinmedi, gurbetteyiz , bazende yakın tanıdığı dan çok hiç tanımadığınla konuşmak daha iyi geliyo insana
Tüm Çocukların sağlıklı mutlu olduğu bı dünya gerçek olsaydı keşke,
Onun acı cekmesi bni bitiriyo , ona uzulurkrn ilk kızımın yüzüne gülmek oynamak. Bu duygu değişimi delirtmezse bni iyi
Uzun oldu okumaz blki çoğu kimse sadece annemle bile konuşmadiklarim yüktü içime dertlesmk istedim