Meriveannesi GirlandBoy_Mom doktorlar ne diyolar yatış verildi mi haberdar et canım biraz daha dayansın bebiş 🥲
staRmama GirlandBoy_Mom senin bu bebe duramayacak sanırım inşallah 36 yı bekler en azından şimdi nasılsın hissediyor musun sancı
Eslem2112 GirlandBoy_Mom çok geçmiş olsun bacımsu sağlıkla vaktinde gelir inşallah korkma yarına çıkarsın inşallah 🙏🥰
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom dua ediyorum kuzum sende stres yapma gemer güvenli yerdesin hem kontrol altındasın daha iyi
Melissayda @GirlandBoy_Mom kuzum nasılsın iyi misin ? Hastanede kalacakmışsın bugün kasılmaların ne durumda
GirlandBoy_Mom Melissayda tansiyondan gittim kuzum serum verildi burdayım bu gece kasılmalarım varmış sabaha belli olacak
Eslem2112 GirlandBoy_Mom haber ver aşkom merak ediyorum seni dua edicem 🥺🙏şu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım stres yapma inşallah sabaha düzelir tansiyonun serumdan sonra kasılmaların nasıl oldu peki
GirlandBoy_Mom Melissayda inşallah canım tam bişey demiyorlar canım bende bilmiyorum sadece kasılmaların sancın çıkıyor dedi
Gizemsli- GirlandBoy_Mom bu tansiyonla aynı haftada doktor dün doğum yaptırdı canım bebeğe giden kan akımı bozulmuş suyum azalmış ve plesanta yaşlanmış
GirlandBoy_Mom Gizemsli- öylemi kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende korkuyorum erken doğuma alırlar diye